MALOLETNA ĆERKA BILA U KUĆI DOK JOJ JE MAJKA MASAKRIRALA OCA: Pozvala brata i rekla šta se desilo

Autor: Republika

Hronika

11.05.2022

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovakav zločin Zrenjanin ne pamti.

MALOLETNA ĆERKA BILA U KUĆI DOK JOJ JE MAJKA MASAKRIRALA OCA: Pozvala brata i rekla šta se desilo

Foto: ST/V. LUKIĆ

Ubistvo kakvo Zrenjanin ne pamti dogodilo se u toku noći u naselju Zeleno polje u ulici Duška Trifunovića, gde je T. P. nasmrt izbola svog 42 godine starog supruga Srđana P, pa ga isekla motornom testerom.

Kako se nezvanično saznaje iz izvora upoznatog sa slučajem, zločin je prijavio sin ubice - T. P. Kako se pretpostavlja, njega je o zločinu obavestila maloletna sestra koja je bila u kući u vreme ubistva, a da je onda je i on došao na lice mesta i pozvao policiju, piše Informer.

Kako smo već pisali, T. P. sinoć je prvo uspavala supruga Srđana P. (42), zaklala ga, a kada je videla šta je uradila uzela je motornu testeru, isekla Srđanovo telo i delove počela da kuva u loncu.

Kako sagovornik objašnjava, ubijeni je navodno imao prijave za nasilje, međutim, nije sigurno da su to bile prijave za nasilje u porodici, odnosno još uvek se sa sigurnošću ne zna da li je T. P. trpela nasilje od strane svog supruga Srđana

T. P. se nalazi u teškom psihičkom stanju.

(Republika/Informer)

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading