HIT PRIČA Bizarna krađa u novogodišnjoj noći: Ukrali kamen iz žučne kese

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nepoznati lopov ojadio je za Novu godinu porodicu iz Zemuna, ali bi ova pljačka mogla da uđe i u anale zbog kesice koju je kradljivac odneo sa sobom misleći da je u njoj drago kamenje. Prema rečima vlasnice stana, u njoj je zapravo bilo kamenje iz žuči, koje joj je nedavno izvađeno operacijom.

Foto: Ilustracija

PREMETAČINA

U. G. (31), jedan od ukućana, poslednji je napustio stan 31. decembra oko 20 časova i otišao u provod za "najluđu noć". Nekoliko sati nakon ponoći, vratio se kući, a Nova godina donela mu je samo glavobolje. Stan, kako je ispričao policajcima, bio je potpuno ispreturan.

Žute kamenčiće, koje joj je hirurg izvadio, vlasnica čuvala u kesici na komodi

- Vrata stana bila su otvorena. Pomislio je da se neko od ukućana vratio pre njega i zaboravio da ih zatvori, a onda je usledio šok. Za Novu godinu imao je nezvane goste koji su poneli sa sobom sve što je bilo vredno, pa i novogodišnje paketiće za decu, ali i kesicu sa kamenom iz žuči - kaže izvor Srpskog telegrafa blizak istrazi.

Provalnik, kako je utvrđeno, odneo je sa sobom dva telefona ajfon, od kojih je jedan trebalo ujutru da obraduje nekog za Novu godinu, zatim tablet računar, prstenje, markirane satove i naočare za sunce. Nije poštedeo ni decu, kojoj je odneo paketiće sa igračkama! Najbizarnije je bilo to što je nestala i kesica sa kamenom iz žuči.

- Vlasnica je operisana pre tri, četiri meseca i žute kamenčiće, koje joj je hirurg izvadio, čuvala je u posebnoj kesici na jednoj komodi. Lopov je verovatno pomislio da se radi o nečem vrednom, pa je i tu kesicu pokupio. Svakako će biti iznenađen kad shvati šta je odneo - dodaje naš sagovornik.

UZETI OTISCI

Policija je po dojavi vlasnika došla u opljačkan stan i obavila uviđaj. Utvrđeno je na koji način je lopov ušao u stan i uzeti su otisci koji su nađeni na prozoru koji je razvaljen, ali i sa ormara i komoda koje je otvarao. Inspektorima bi od pomoći trebalo da budu i snimci kamera sa obližnjih zgrada koje su eventualno snimile lopova koji je operisao dok su drugi slavili.

- Još ako bude odneo kamenje na procenu kod nekog zlatara... Nema sumnje da će mu policija lako ući u trag - dodaje naš sagovornik.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading