POLICIJA PONOVO NA MESTU ZLOČINA! Sumnja se da su Đokići ubijeni na ovom mestu!

Autor:

Hronika

04.10.2021

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle završene obdukcije i otkrića da je porodica Đokić iz Aleksinca ubijena vatrenim oružjem, policija se vratila na mesto gde su tela Gordane, Gorana i njihove ćerke Lidije u subotu pronađena.

Republika

Foto: Tanjug/TV ZONA PLUS, Youtube

Policija ponovo na terenu

Za sada nije poznato da li su otac, majka i ćerka likvidirani na mestu na kom su pronađena njihova tela ili su ubijeni u automobilu.

Podsetimo, kraj zapaljenog automobila porodice Đokić, koji je pronađen u ataru sela Tešice, na oko 10 kilometara od atara sela Moravac gde su pronađena njihova tela, nađena je čaura.

Međutim, kako javlja reporter "Blica" s lica mesta, policija je ogradila veliku površinu oko dela gde su pronađena spaljena tela Đokića i sada sa detektorima metala traga za čaurama, što znači da se sumnja da su likvidirani na mestu gde su tela i pronađena.

Podsetimo, automobil, marke pasat, pronađen je u subotu ujutru zapaljen i potpuno uništen na jako nepristupačnom terenu. A nekoliko sati kasnije, policija je 10 kilometara dalje, primetila kako iz šipražja viri ruka.

Inače, nestanak ove porodice, familija je prijavila u ponedeljak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading