"Beretke" planiraju Legijino bekstvo?

Autor:

Hronika

07.10.2017

05:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milorad Ulemek Legija najverovatnije neće dobiti dozvolu da prisustvuje sahrani majke Natalije iz bezbednosnih razloga. Kako Srpski telegraf saznaje, postoji opasnost da bi prijatelji i pristalice Ulemekovog rada i dela mogli da iskoriste priliku i pomognu nekadašnjem komandantu JSO da sa sahrane pobegne iz zatvora Zabela u Požarevcu.

Preminula mu je majka, Natalija Ulemek

Čopor se okuplja

Ovim saznanjima idu u prilog brojni komentari u grupama podrške Legiji u kojima ga pristalice veličaju.

- "Sloboda za komandanta", "Komandante, nedostaješ svom narodu", "Komandante, zalud laju psi, kad naiđe čopor, budu poklani", "Čopor je uz tebe", "Braćo, dolazi vreme da se čopor okuplja, uskoro lov počinje" - neki su od komentara na društvenim mrežama.

Braćo, dolazi vreme da se čopor okuplja, uskoro lov počinje, napisale su Legijine pristalice na Fejsbuku

Mnogobrojni Ulemekovi fanovi su na stranici na Fejsbuku izjavili saučešće komandantu i apelovali da ga puste na slobodu kako bi se oprostio od majke Natalije.

- "Moje saučešće, komandante. Neka joj je laka zemlja. A vi, bagro, pustite čoveka da oda počast poslednju majci", "Pustite čoveka na slobodu, pustite sina da poslednji put isprati majku", "Naš heroj zaslužuje da svoju majku isprati na večni počinak" - napisale su Legijine pristalice.

RepublikaFoto: youtube.com/B92

Srčani bolesnik

Podsetimo, Natalija Ulemek (82) umrla je u sredu uveče od srčanih problema u jednoj beogradskoj bolnici. Ona je od kraja prošle godine živela u staračkom domu, a ostaće upamćena po bezuslovnoj podršci koju je sinu pružala na suđenjima u Specijalnom sudu. Ulemek je mirno podneo vest o majčinoj smrti, koju mu je saopštila ćerka, ali nije izdržao da ne pusti suzu.

Legija je inače najčuvaniji srpski zatvorenik, koji je u Zabeli na izdržavanju maksimalne robije. On je osuđen na po 40 godina zatvora zbog ubistva premijera Zorana Đinđića, zločina "zemunskog klana", ubistva Ivana Stambolića i četvorostrukog ubistva na Ibarskoj magistrali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading