Mitrović se JAVNO obratio NACIJI i oštro osudio BOJANOV POTEZ!

Autor:

Zadruga

03.10.2018

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnik Pink Media Group Željko Mitrović, drastičnim merama je sankcionisao ponašanje učesnika "Zadruge" Bojana Gaćeše momentalnim izbacivanjem. U živom programu, izvinio se i gledaocima zbog ponašanja pomenutog takmičara i ovim činom pokazao da će svi takmičari koji se budu ponašali neprimereno biti sankcionisani

Foto: Promo foto
Željko Mitrović

Željko Mitrović kao autor projekta, ali i apsolutni vlasnik Pink grupacije, istupio je i uputio javno izvinjenje gledaocima koje vam prenosimo u celosti:
 

- Poštovani gledaoci, moram kao vlasnik i direktor Pink media Grupe da kažem da smo svi šokirani i zgroženi onime što se dogodilo danas u "Zadruzi". U toku zadatka koji je trebao da donese smeh među učesnike, Bojan Gaćeša je ispričao vic koji je i kao šala sramotan čak i u privatnim krugovima, a posebno na televiziji sa nacionalnom frekvencijom. I pored toga, osećam potrebu da u svoje lično ime osudim ovo. Žao mi je što je bilo ko od učesnika našeg rijalitija i pomislio da sme da izgovori nešto toliko ružno i uvredljivo. Iako ova situacija nije emitovana na Televizi Pink, ono što je Bojan izgovorio izazvalo je opšte gnušanje i apsolutno je za svaku osudu - pročitala je Dušica u emisiji uživo.

 
Ovakav potez nedvosmisleno dokazuje da je autor projekta spreman da reaguje na sve ono što smatra neprimerenim, u sopstvenim okvirima, ali i u očima javnosti i gledaoca koji su svakako oni zbog kojih ovaj program i postoji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading