ALEKS NIKOLIĆ VAN SEBE ZBOG CARA! PRETIO JOJ PREKO TELEFONA! Evo šta se dešavalo za vikend! Ona još ne dolazi sebi!

Autor:

Zadruga

10.06.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako prenose domaći mediji, Aleksandra je morala posle telefonskog razgovora sa Filipom da popije i lek za smirenje s obzirom na to da je rasprava trajala više od sata.

ALEKS NIKOLIĆ VAN SEBE ZBOG CARA! PRETIO JOJ PREKO TELEFONA! Evo šta se dešavalo za vikend! Ona još ne dolazi sebi!

Foto: ATAImages

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga" Aleksandra Nikolić navodno je imala žestoku svađu s Filipom Carem za vikend, a par se posvađao zbog toga što je Aleksandra u toku rasprave rekla da on sve radi da bi stvorio odbojnost kod nje i pojačao želju da što više i dete udalji od njega.

Kako prenose domaći mediji, Aleksandra je morala posle telefonskog razgovora s Filipom da popije i lek za smirenje s obzirom na to da je rasprava trajala više od sata. 

Foto: ST/Nikola Mutić/Dragan Kadić

Aleksandra Nikolić i Filip Car

 

- Aleksandra i FIlip ne prestaju da se raspravljaju preko telefona, a glavni razlog za svađe ponovo je njegovo navodno neverstvo. Ona je čula neke stvari, za to nema dokaze, ali bez obzira na sve, takve joj informacije stvaraju veliki stres. Sad, kad su se svađali za vikend, Aleksandra je rekla Filipu da joj ovakvim ponašanjem samo stvara nemir, pa razmišlja o tome da proredi viđanja s njim i bebom, budući da joj nije potrebno da se svađa i uznemirava. On je tada rekao: "To ne smeš ni da pomisliš da ne bi bilo velikih problema", pa sad vi vidite koliko to može da uznemiri ženu - priča dobro upućen izvor blizak paru, a ovo nije bila jedina stvar oko koje se potresla. 

Foto: instagram.com/pink printscreen

Aleksandra Nikolić i Filip Car

 

Podsetimo, nakon dramatičnih vesti da je Filip Car izgubio život tako što se utopio u moru, stigla je zvanična informacija šta se desilo. Naime, Filip Car je morao hitno da se oglasi i otkrije da je u pitanju dezinformacija koja se proširila društvenim mrežama. 

Foto: Instagram.com

Filip Car

 

- Policija je primila dojavu da je oko jedan sat nakon ponoći na otoku Ugljanu, u mestu Sutomišćica, Filip Car s usidrene jedrilice pao u more i utopio se - glasila je informacija koja se proširila društvenim mrežama, nakon čega je on objavio stori i poručio sledeće:

- Imam 1.000 poruka od jutros, ne sekirajte se, ne umire ovakva strvina tako lako - napisao je Filip Car i time demantovao da mu se bilo kakva nesreća dogodila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading