MAJA I DRAGANA SILIKONSKE REKORDERKE! Operisale se da ih ni MAJKE ne bi PREPOZNALE: Na zahvate pukle 100.000 EVRA, jedan STAN u Beogradu (FOTO)

Autor:

Zadruga

23.04.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema šta nisu promenile na sebi!

MAJA I DRAGANA SILIKONSKE REKORDERKE! Operisale se da ih ni MAJKE ne bi PREPOZNALE: Na zahvate pukle 100.000 EVRA, jedan STAN u Beogradu (FOTO)

Foto: Red tv printscreen, Printscreen/Instagram

Plastične operacije su postale uobičajne pojave među starletama i poznatim učesnicima rijaliti šou-programa "Zadruga" i "Elita". Neke od njih odu nekoliko koraka dalje, te potpuno promene svoj fizički izgled i lični opis, do te mere neprepoznatljivosti da ih ni rođene majke ne bi prepoznale. Ipak, dve rijaliti zvezde koje se izdvajaju iz mase su Maja Marinković i Dragana Mitar, koje su neretko bile predmet rasprava zbog svojih estetskih promena.

Naime, Marinkovićeva je jedna od rijaliti učesnica koja je privukla pažnju javnosti svojim transformacijama, na koje je, kako su domaći mediji pisali, dala preko 30.000 evra. Pre ulaska u "Zadrugu", starleta je već imala određene estetske intervencije, poput povećanja usana i malih korekcija na nosu. Tokom boravka na imanja u Šimanovcima, ona je odlučila da uradi još nekoliko operacija, uključujući povećanja grudi i ponovnu operaciju nosa za šta je izdvojila 5.000 evra.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković pre i posle operacija

Starleta je prošla kroz čak deset operacija očiju, a svaka ju je koštala 450 evra, odnosno ukupno 4.500 evra. Zatim je platila 2.000 evra za popravku proporcija lica, uključujući popularni "jawline". Nadogradnja kose je koštala 1.000 evra, a isto toliko je platila za pumpanje usana hijaluronom i iscrtavanje obrva. Poslednji veliki zahvat je bio na zadnjici, koja ju je koštala neverovatnih 5.000 evra.

Republika

Foto: Instagram.com

Dragana Mitar i Maja Marinković pre silnih operacija

Druga popularna učesnica "Zadruge" koja je prošla kroz estetske promene je Dragana Mitar. Pre ulaska u rijaliti, Dragana je već imala operaciju povećanja grudi, ali je tokom boravka u "Zadruzi" odlučila da uradi i zatezanje lica. Njena transformacija je takođe izazvala mnogo komentara, a sama Dragana je bila otvorena o svojim estetskim intervencijama i nije krila da je imala operacije.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink/e-stock/KOBRA

Dragana Mitar pre i posle operacija

Mitrova je, inače, otkrila da je samo nos operisala čak osam puta, za šta je morala da izdvoji preko 15.000 evra. Kako se može videti na fotografijama, bivša zadrugarka je jednom prilikom pokazala "deformisano" lice, kada je u sebe ubrizgala hijaluron u jagodice i vilicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading