MAJA MARINKOVIĆ JAUČE OD BOLOVA! Pojavio se ŠOKANTAN snimak iz Elite, ne može da dođe sebi od URLIKA!

Autor:

Zadruga

21.04.2024

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković ne može da se oporavi!

MAJA MARINKOVIĆ JAUČE OD BOLOVA! Pojavio se ŠOKANTAN snimak iz Elite, ne može da dođe sebi od URLIKA!

Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Prošlo je nekoliko dana od skandalozne akcije starlete Maje Marinković i MMA borca Stanislava Krofaka u jednom hotelu, a javnost i dalje ne može da dođe sebi od šoka. Mnogi su ostali zapanjeni i zgroženi onim što se dogodilo, a sada je i snimak brutalnog odnosa ugledao svetlost dana.

Prema rečima svedoka, Maja je vrištala, zapomagala i molila Krofaka da prestane, ali on nije marila za njene vapaje. Naprotiv, navodno je bio još "jači" u svojim postupcima, dok je Maja bila nemoćna da se kontroliše. Reči koje su izgovarali tokom ovog incidenta ostavile su mnoge u šoku.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Stanislav Krofak vrela akcija

 

- Jao, to, srce moje - rekao je Stanislav.

- Ala si ti lud...Boli me... Stani, stani! Boli me, ah! - vikala je Marinkovićeva.


Snimak ovog događaja izazvao je lavinu reakcija na društvenim mrežama. Mnogi su osudili postupke ove dvoje, dok su drugi izrazili šok i nevericu. Sam video je dobio ograničenje za određene godine zbog svoje eksplicitnosti, a komentari ispod njega samo su potvrdili koliko je javnost uznemirena ovim događajem.

Mnogi su mišljenja da je Maja totalno odlepila za Stanislavom, jer je ovo prvi put da imamo priliku u rijalitiju da je vidimo u dosta mirnom izdanju kada je ljubavni odnos u pitanju, ali isto tako i nikad divlju kada dođe vreme za vrelu akciju. 

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak Elita 7

 


Ovaj skandal sigurno će ostati tema broj jedan u javnosti u narednim danima, a detalji o ovom događaju i dalje ostavljaju mnoge u neverici. Ostaje da vidimo kakve će biti dalje reakcije i posledice za ove dve ličnosti.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
U čemu je problem?

22.04.2024 00:02

Ljudi vodili ljubav onako kako se njima sviđa, sami.Snimak sa kamera nije morao da bude objavljen! Oni nisu bili na javnom mestu a mi smo njih voajerisali!