MAJA ZAVRŠILA KOD PLASTIČARA, STANISLAV JOJ RASKLIMAO SILIKON U ZADNJICI: Starleta napustila Elitu, otkriveno u kakvom je sada stanju!

Autor:

Zadruga

19.04.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković hitno napustila Elitu, pa završila kod plastičnog hirurga zbog silikonske zadnjice.

MAJA ZAVRŠILA KOD PLASTIČARA, STANISLAV JOJ RASKLIMAO SILIKON U ZADNJICI: Starleta napustila Elitu, otkriveno u kakvom je sada stanju!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Starleta Maja Marinković u sedmu sezonu rijalitija ,,Elita" ušla je sa novom zadnjicom, u koju je stavila silikon, zbog kog vrlo često napušta imanje u Šimanovcima, jer odlazi na kontrole kod plastičnog hirurga. 

No, izgleda da se starleta uplašila za stanje silikona u zadnjici, te je nedavno napustila ,,Elitu" kako bi proverila da li je sve u redu. Maja se uplašila da zbog prekomernog upražnjavanja intimnog odnosa sa novim dečkom Stanislavom Krofakom, koji je svakim danom sve žešći i jači, joj se silikon poremetio i ispao iz ležišta. 

Naime, gledaoci su svedoci koliko je intiman odnos Maje i Stanislav žestok, te da se vrlo često mogu čuti ispod pokrivača njegovi šamari po starletinoj zadnjici, koji odjekuju u prostoriji. 

Naime, u emisiji ,,Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević upitao je Maju Marinković šta je rekao plastični hirurg za zadnjicu, te je starleta objasnila da je za sada sve u redu i da je oporavak super. Međutim, pojavile su se fotografije koje su mnoge uplašile, koje možete i pogledati u galeriji iznad teksta. Na fotografija se jasno vidi Majina silikonska zadnjica u vrlo čudnom izdanju. 

Inače, Aneli Ahmić, Majina ljuta rivalka pre nekoliko dana u svađi istakla je da je njena zadnjica deformisana i da joj se silikon faktički razlio na kukove. 

Foto: instagram.com/printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak

 

Podsećamo, starleta je za Republiku pre samog ulaska u Elitu, a nakon operacije zadnjice otkrila da je stavila po 420 kubika u oba gluta.

Foto: E stockk

Maja Marinković i Anđelo Ranković

 

- Osećam se zaista dobro, s obzirom da je to tek sveže. Konačno se završilo sve što je trebalo da se završi, sad sam još po otokom, ležala sam 48 sati na stomaku. Sve će malo da splasne, sve je to super. Pridržavam se saveta lekara, nije bilo komplikacija. Moraću da mirujem dve nedelje, za mesec dana će biti sve kako treba, imam male bolove. Stavila sam 420 kubika u zadnjicu, po jednoj - rekla je Maja za Republiku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Zdenko

19.04.2024 15:50

I, šta kaže tata? A mama?

Ljuba

19.04.2024 22:40

Ja ne vjerujem šta čitam i gledam.Nekad su djevojke i mladići pokazivali šta imaju u glavi,a sad šta imaju u stražnjici.Znam da je novo vrijeme,ali ovo je previše. Ovo je propast svijeta,davati značaj ovakvim osobama kao primjer mladima.