LEJDI DI OBRISALA POD JOVANOM CVIJANOVIĆ! Evo kako je urnisala pred svima! Učesnici Elite ostali nemi!

Autor:

Zadruga

21.04.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strašno je da jedna žena takve stvari sebi dozvoljava...

LEJDI DI OBRISALA POD JOVANOM CVIJANOVIĆ! Evo kako je urnisala pred svima! Učesnici Elite ostali nemi!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnica Elite Lejdi Di kaže da ima lepu komunikaciju sa cimerkom Jovanom Cvijanović, ali joj zamera što se pred kamerama previše ponižava. Kako Jovana nije očekivala da će Lejdi Di to da joj saspe u lice pred svima, situacija je bila krajnje ne prijatna. 

Sa Jovanom imam lepu komunikaciju i volim je, ali jako ponižava sebe po žurkama ide od jednog do drugog, nema samopoštovanja i respekt prema samoj sebi. Prema meni je stvarno okej i to poštujem, znala je da prihvati kritike, ali je za jednu ženu sramotno da se tako ponaša i da odaje utisal lake devojke. Mnogo joj zameram sve to - rekla je ona, pa je se osvrnula i na druge cimere:

Foto: TV Pink/printscreen

Lejdi Di

 

-  Što se tiče Janjuša ja sa njim nemam komunikaciju, uopšte mi se nije dopala komunikacija sa Aneli i ponašanje prema njoj, smatram da ste u krivu oboje ovde, sami ste krivi za svoje postupke. Mislim da ćete se pomiriti u suprotno bi bili foliranti i jedno i drugo jer postoje emocije jedno prema drugo. 

Podsećamo, za crnim stolom posvađali su se tokom nominacija i Marko Janjušević Janjuš i njegov dobar drug Nikola Lakić.

Foto: RTV PINK printscreen

Jovana Cvijanović

 

Video sam Marko zaljubljenost kod tebe i Aneli, ali zamerio sam ti ponašanje prema njoj. Nasrnuo si na mene i to mi se nije dopalo. Takmičarski si nastrojen i mislim da ti je itekako bitan plasman. Ono što si uradio, ne radi se partnerima. Ne mogu se družiti s tobom, jer si mi izrekao onakve uvrede. Mislim da nemaš o Ša lepo mišljenje. Poslaću Janjuša, ostaviću Jovanu - rekao je Lakić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Tagovi

Komentari (0)

Loading