PUKLO PRIJATELJSTVO! Zaratili Janjuš i Nikola Lakić! Prštale NIKAD GORE UZREDE ZA CRNIM STOLOM!

Autor:

Zadruga

21.04.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičarski si nastrojen i mislim da ti je itekako bitan plasman. Ono što si uradio, ne radi se partnerima, pričao je Lakić.

PUKLO PRIJATELJSTVO! Zaratili Janjuš i Nikola Lakić! Prštale NIKAD GORE UZREDE ZA CRNIM STOLOM!

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnici Elite Marko Janjušević Janjuš i Nikola Lakić posvađali su se tokom nominacija zato što je bivšem košarkašu zamereno što je vređao Aneli Ahmić. Lakić je prvo istakao koliko se dobro slagao sa Janjušem, da bi potom žutro nastavio i obrazložio zašto više ne može da sluša rasprave. 

Video sam Marko zaljubljenost kod tebe i Aneli, ali zamerio sam ti ponašanje prema njoj. Nasrnuo si na mene i to mi se nije dopalo. Takmičarski si nastrojen i mislim da ti je itekako bitan plasman. Ono što si uradio, ne radi se partnerima. Ne mogu se družiti s tobom, jer si mi izrekao onakve uvrede. Mislim da nemaš o Ša lepo mišljenje. Poslaću Janjuša, ostaviću Jovanu - rekao je Lakić.

Foto: RTV PINK printscreen

Marko Janjušević Janjuš

 

- Nisam nasrnuo ni na koga. Nemam lepo mišljenje o njegovom odnosu sa Mionom, ali kao čoveka ga volim - objasio je Janjuš.

Podsećamo, u toku nominacija došlo je do žustrih rasprava, pa su tako pored Lakića i Janjuša, za crnim stolom ratovale i Aneli i Maja. 

Janjuše, imali smo ovde najgore moguće sukobe. Imali smo ljubavni odnos i priznao si me kao devojku. Slažem se da je Aneli loš čovek, ona je ober ološ. To mogu ja da kažem, ne možeš ti, koji si joj partner. Mislim da to može da se reši na bezbolniji način. Verujem da je voliš, ali one reči ne opravdavam. Verujem da ćete se pomiriti. Poslaću Janjuša tamo gde treba, to vam je jasno - kazala je Maja, a Aneli se nadovezala:

Foto: RTV PINK printscreen

Maja Marinković

 

Ova kad god ustane ima potrebu da ljudima priča ko su. Nisam ja Majo luda, a još manje mi treba potvrda od tebe! Gledaj devojko svoja posla, kad god nemaš kadar ti se lepiš za nas! Muka mi je od te priče, ali ajde. Biću fer, teraću igru u rijalitiju, pa ću da te saslušam, inače si mi u životu nebitna! 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading