NAJŠOKANTNIJI POLJUBAC U ISTORIJI RIJALITIJA: Scenu iz Zadruge su svi ZABORAVILI, pašće vam vilica od ŠOKA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

20.04.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Đukić se prisetio urnebesne scene iz prve sezone "Zadruge"!

NAJŠOKANTNIJI POLJUBAC U ISTORIJI RIJALITIJA: Scenu iz Zadruge su svi ZABORAVILI, pašće vam vilica od ŠOKA! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Voditelj sa RED televizije i nekadašnji učesnik rijalitija "Zadruga", Filip Đukić, oduvek je važio za jednog od najatraktivnijih muškaraca, koji je pred kamerama nizso brojne skandale, o kojima se i dan danas priča i komentariše. 

Republika

Foto: republiaka.rs

Filip Đukić

On je kroz rijaliti bio sa raznim devojkama, kako u vezi tako i u kombinaciji, što je uvek bilo u epicentru komentarisanje. Ipak jedan Filipov potez još iz prve sezone "Zadruge" ostavio je pečat na njegovu karijeru, a on je snimak danas podelio putem svog storija na društvenoj mreži Instagram i podsdetio brojne pratioce na hit događaj sa jedne žurke u rijalitiju. 

Naime, Filip je okačio snimak poljupca sa tadašnjom učesnicom i čuvenom glumicom Žižom Stojanović. Njih dvoje su se ispred kamere poljubili, što je u tom trenutku izazvalo lavinu komentara, ali Đukić se nikad nije obazirao na mišljenje drugih ljudi. 

Podsećanja radi, Filip je nedavno raskinuo vezu sa Paulom Hublin, a o detaljima govorio je u emisiji "Lično sa" koja se emituje na Republika TV-u. 

- Poslednji put sam plakao kada sam raskinuo sa Paulom, odnosno kad smo raskinuli... Takav sam lik, emotivac, posle svakog raskida sam bio slomljen, plačem kada su takve stvari u pitanju. Ne bih voleo da sam toliko emotivan kada sam u tom nekom odnosu. Smanjio bih što dosta verujem ljudima. Čak ni ljudima koje ne znam dovoljno, ja im verujem. Što bih razmišljao da li će neko da me prevari ili za*ebe? Ali, eto, voleo bih da imam manje empatije. Ubi me ovaj rak u horoskopu - istakao je tada. 

Republika

Foto: Instagram.com

Filip Đukić i Paula Hublin

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading