PREKID PROGRAMA U ELITI! Stigla KRIVIČNA PRIJAVA, advokatski tim se oglasio, Maja Marinković HITNO morala da pročita pismo!

Autor:

Zadruga

20.04.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nagli prekid programa zbog pisma koje je Maja Marinković morala da pročita!

PREKID PROGRAMA U ELITI! Stigla KRIVIČNA PRIJAVA, advokatski tim se oglasio, Maja Marinković HITNO morala da pročita pismo!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Veliki šef je danas takmičarima rijalitija "Elita" zadao specijalan zadatak, a oni su morali da biraju tri drske osobe, zbog čega je izbilo nekolik brutalnih svađa. U jednom trenutku Maja Marinković, kao ovonedeljni vođa prekinula je porodični sastanak, kako bi pročitala pismo, a Marko Janjušević Janjuš kao potrčko joj je doneo. 

Naime, Maja je dala Ivanu Marinkoviću da pročita, jer je ostala u šoku kada je pročitala izveštaj koji je stigao od advokatskog tima fudbalera, koji je podneo krivični postupak protiv Uroša Stanića. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Ivan Marinković

 

- Ovim putem vas obaveštavamo da se oglasio turski prvotimac, da pokreće krivični postupak za razne optužbe protiv njega, zbog iznošenja neistine Uroša Stanića, geja, na TV-u sa nacionalnom frekvencijom. Zahteva se da se svi njegovi honorari prebace na njegov tekući račun. Advokatiski tim, D. T. - pročitao je Ivan Marinković pismo, a jasno je da je u pitanju bila šala. 

Maja Marinković htela je da zastraši Uroša zbog priča koje vrlo često iznosi u javnost. Međutim, Stanić tu nije stao, već je odmah na prvu shvatio da je u pitanju šala, pa je nastavio da provocira Maju Marinković. Naime, Uroš vrlo često je znao da provocira Maju za navodnu aferu sa bivšim fudbalerom Duškom Tošićem, o čemu je ona vrlo otvoreno pričala kada je dobila pitanje o tome. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković čita pismo

 

- To nema veze sa životom! Mi smo se dva puta sreli, ali nikada se nismo ni upoznali. Imam lepo mišljenje o njemu, ali nismo nikada bili zajedno. Privatno ga ne poznajem, nikakav kontakt nismo imali, tako da demantujem te navode - odgovorila je Maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading