MIONA I STANISLAV ZAJEDNO NAPUSTILI ELITU, PROCURIO TAJNI SNIMAK: Napokon pokazali emocije, Ša namagarčen kao nikad! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

18.04.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona i Stanislav su zajedno napustili Elitu, ona ne skida osmeh sa lica zbog bivšeg dečka.

MIONA I STANISLAV ZAJEDNO NAPUSTILI ELITU, PROCURIO TAJNI SNIMAK: Napokon pokazali emocije, Ša namagarčen kao nikad! (VIDEO)

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@zadruga_official

Miona Jovanović vratila se sa snimanja emisije "Magazin In" ge je bila sa bivšim dečkom Stanislavom Krofakom. Čim je ušla u Belu kuću Nenad Aleksić Ša ju je pozvao na raport kako bi proverio da li je imala kontakt sa bivšim i šta je sve govorila u emisiji. 

- Čudna si skroz. Reci mi iskreno, da li si pričala sa njim? - pitao je Ša. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen, ATA Images

Miona Jovanović i Stanislav Krofak

 

- Ne, nisam. Čudna sam jer se nikad nismo razdvajali. Nisam sa njim ni reč progovorila, kunem ti se. Jedino što je bilo, da sam se obratila i da sam o njemu rekla nešto je tri lepe osobine, za svaku osobu koja je tu. Ja sam rekla požrtvovanost, istrajan, ali ne u partnerskom smislu, nego karakterne osobine. Ništa strašno nije bilo. Ne mogu sad da ti pričam o svemu, posle ćemo da pričamo. To je bila najgora stvar kad sam rekla da je istrajan i tri lepe osobine. Sanja smatra kako treba da se izvinim dečku i da sam imala mogućnost to da uradim, a ja sam rekla da nemam šta da mu se obratim i da smo pričali za stolom - pričala je Miona.

- Čudna si do j*ja, kao da nešto kriješ  - rekao je reper. 

Međutim, na zvaničnom Instagram profilu Zadruge procurio se snimak Mione i Stanislava, koji su, sudeći po njihovim osmesima, uživali tokom ovog snimanja, a mnogi su zaključili da Jovanovićeva ovako srećna nikada nije bila sa reperom.

Ša ni ne sluti šta se dešavalo u studiju, ali kada bude ugledao ovaj njihov snimak, definitivno mu neće biti dobro:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ime

18.04.2024 12:24

Evo gledam (isti snimak i tekst objavljen nekoliko puta i ne vidim emociju nigde. Izraz lica , opušteno sedenje i govor tela kod Stanislava odaje ravnodušnost. Ona je problematična i ona bi mogla imati neku emociju ali neznam kakvu. Tuga, ljutnja što ga je izgubila i prodala za nesrabilnog Aleksa, zavist što je Maja uz njega...? Mnogo je nju uzdrmao Stanislavov ulazak. On jeste ljut, povređen, besan, izdan ali ljubavne emocije tu više nema.