STANISLAV POKAZAO ČIME RASPOLAŽE: U cik zore upao kod Mione RAZGOLIĆEN, a onda je PRUŽIO RUKU i uradio OVO!

Autor:

Zadruga

05.04.2024

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanislav Krofak zaigrao rijaliti!

STANISLAV POKAZAO ČIME RASPOLAŽE: U cik zore upao kod Mione RAZGOLIĆEN, a onda je PRUŽIO RUKU i uradio OVO!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak je nakon nekog perioda provedenog sa svojom devojkom, Majom Marinković, morao da se vrati u izolaciju, s obzirom na to da ga je za potrčka sa svojom bivšom devojkom Mionom Jovanović, postavila ovonedeljni vođa, Slađa Poršelina.

Naime, kada je stigao u izolaciju, on je bio samo u donjem vešu, te se uputio ka svom krevetu kako bi zaspao. U jednom trenutku, nakon što je legao, Stanislav je ispružio ruku ka Mioninom krevetu, ali je samo hteo da spusti kapi za nos, koje su mu neophodne. 

 

Za to vreme, Miona je već uveliko spavala, okrenuta ka zidu, a kako će se ponašati na dalje i da li će doći do razgovora koji čeka cela nacija, ostaje nam da ispratimo.

Podsetimo, u toku sinoćne emisije ,,Gledanje snimaka" došlo je do sukoba Maje i Mione:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Maja Marinković

 

Stanislav i ja smo ležali u krevetu i pričali smo nešto i delovalo je da je Miona spavala ali je delovalo kao da se okrenula sa pogledom u ogledalo, htela je da bude slučajno ali je delovalo namenski. Ne pričam da je ko zna šta uradila ali jeste to bilo, ona je čula naš razgovor - rekla je Maja.

- Možda sam se samo pomerila levo desno, nisam mogla da spavam ali da sam ih slušala i gledala u ogledalo. Ne znam čemu potreba da pričam o tome, treba da uđe u priču sa dečkom a ne da gleda mene - rekla je Miona.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading