VELIKI ŠEF IZNENADIO DAME ŽURKOM ZA 8. MART: Šokirale su se kad im je ON za Dan žena zapevao "Odlazim, a volim te" (FOTO)

Autor:

Zadruga

08.03.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Euforija na proslavi Osmog marta u Beloj kući.

VELIKI ŠEF IZNENADIO DAME ŽURKOM ZA 8. MART: Šokirale su se kad im je ON za Dan žena zapevao "Odlazim, a volim te" (FOTO)

Foto: PRINTSKRIN

Iako je Dan žena u Beloj kući započeo burnim svađama i psovkama, Veliki Šef organizovao je učesnicama "Elite" posebno iznenađenje, pa su se odmah zaputile u diskoteku, kako bi ovaj dan proslavile kako dolikuje.

Veliki Šef poslao je pismo na adresu Bele kuće, a ovonedeljni vođa Lejdi Di pročitala je o čemu je reč.

 Draga Elito, čestitamo svim ženama 8. mart. Pozdrav, Veliki Šef - navedeno je u pismu.

Nakon što je svim damama čestitao njihov dan,on je poslao poklone koji su lepši pol u Beloj kući oborili s nogu, a zatim je započelo slavlje.

Republika

Foto: PRINTSKRIN

Samir Ramović svojim pevanjem oduševio cimerke u Beloj kući

Žurka je krenula tako što je Samir Ramović otpevao pesmu Olivera Mandića ''Odlazim, a volim te'' i time očarao lepši pol, dok su muškarci pravili društvo damama i trudili se da im ulepšaju njihov dan.

Samir je svojim glasom očarao cimerke, pogotovo što ga nisu očekivale! 

Pored toga, učesnice "Elite" danas su posebno raspoložene i srećne, jer su im pristigli pokloni od najbližih i podrške. One nisu mogle da sakriju radost zbog poklona i pažnje, a pored darovfa, svaka od njih dobila je i prelepe bukete cveća, koji su upotpunili euforiju ovog posebnog datuma za svaku damu.

Foto: PRINTSKRIN

Aneli Ahmić se obradovala poklonima

Takmičarke Aneli Ahmić, Miona Jovanović, Žana Omnia, Vanja Živić, Jovana Cvijanović i Jovana Tomić Matora su sve bez izuzetka pokazale kako im prijaju i najmanji znaci pažnje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading