SLEDEĆI PUT PRAVIMO BEBU! Pablo jednu stvar obećao Sari, Janjuš prisluškivao, pa sve okrenuo na šalu! (FOTO)

Autor:

Zadruga

05.03.2024

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komedija usred dvorišta!

SLEDEĆI PUT PRAVIMO BEBU! Pablo jednu stvar obećao Sari, Janjuš prisluškivao, pa sve okrenuo na šalu! (FOTO)

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnici Elite Pablo Milevski i Sara Marbelja progovorili su o njihovoj bivšoj ljubavi, pa su usput hteli da zakažu intimne odnose, što je šokirao njihovog cimera Marka Janjuševića Janjuša. 

Oni su ćaskali u dvorištu Bele kuće, pa je sve otišlo u komičnom smeru.

- Što se mene tiče, ti si mi ostala u najlepšem sećanju. Voleo bih da ponovo budemo bliski, da idemo da se igramo ispod pokrivača, a ako budeš htela možem i da pravimo bebu - pričao je Pablo, a Sara se samo složila:

Foto: RTV PINK printscreen

Janjuš, Pablo i Sara u dvorištu

 

- Ne vidim problem nikakav, samo bih volela da to bude diskretno. Neću da moji gledaju svašta, da prolaze kroz iste stvari kao Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović. Volela bih da budemo normalni, ako je ikako moguće, a oni će da shvate da je i u rijalitiju bitno da imamo intimne odnose. Svako ima potrebe, pa čak i u zatvorenom prostoru.

Posle ovih reči uključio se Marko Janjušević Janjuš, koji nije mogao da odoli da ih ne zeza u svom stilu.

- Ja vidim da se vi divno slažete! Slažete se bolje od bilo kog odnosa koji sam ja imao ovde u rijalitiju. Gde bi meni bio kraj da me ove žene manje napadaju, da se dogovaraju sa mnom kad ćemo da budemo intimni, a ne da mi na svakihj pet minuta prave probleme. Za sve sam im ja kriv, kao da sam ovde dežurna budala. Vidim da ste vi super, ali daleko vam lepa kuća - prokomentarisao je Janjuš i nasmejao cimere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading