MILAN MILOŠEVIĆ VEČERAS U ELITU ULAZI SA KLJUČNOM INFORMACIJOM: Vreme je da saopšti zvaničnu odluku!

Autor:

Zadruga

04.03.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večeras ukućane Elite očekuje iznenađenje!

MILAN MILOŠEVIĆ VEČERAS U ELITU ULAZI SA KLJUČNOM INFORMACIJOM: Vreme je da saopšti zvaničnu odluku!

Foto: printscreen/RTV Pink

Danas su tamičari Elite birali najmaliciozniju osobu, a pravo glasa su imali i gledaoci rijalitija, koji su glasali, a Pink je preneo rezultate ove ankete, koje će Milan Milošević saopštiti večeras, tokom emisije "Pretres nedelje".

Treće mesto zauzela je Jelena Marinković, na drugom mestu se našao Nikola Lakić, a prvo mesto jeste Ivan Marinković, sa čim su se složili i mnogi ukućani.

Milan Milošević će, nakon što budu izabrani potrčci i omiljena osoba, ove rezultate saopštiti ukućanima, koji će redom komentarisati odluku gledalaca, od kog zavisi njihovo učešće, kao i plasman.

Definitivno će izglasane ovo iznenaditi, a kako uopšte nije laskava titula, videćemo kako će oni ovo prihvatiti i da li će nešto promeniti u svom ponašanju.

 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković

 

Tokom glasanja za najmaliciozniju osobu u Beloj kući, Anita Stanojlović i Anđelo Ranković žestoko su udarili na Jelenu Ilić i Ivana Marinkovića, pozivajući se na to da njima ništa nije sveto, pa ni roditelji i deca.

Prva je reč dobila Anita da kaže koje su po njenom mišljenju najmalicioznije osobe.

- Meni su uvek iste osobe, prvo mesto Anđela, drugo mesto Ivan, treće Jelena. Ništa im nije sveto, ni roditelji, ni deca. Tako da su oni za mene najgori - rekla je Anita, a Anđelo se nadovezao:

- Onih šest osoba koje sam nabrojao za najzlonamernije su i na anketi danas. Što se mene tiče,kao i uvek, idemo Ivan Marinković, drugo mesto Bojana, a treće mesto Jelena Ilić!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading