ONA SAMO ZNA DA ŠIRI NOGE! Marija Kulić urnisala Teodoru Delić! Učesnicu Elite uopšte nije štedela!

Autor:

Zadruga

04.03.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kulićke se štite za sve pare!

ONA SAMO ZNA DA ŠIRI NOGE! Marija Kulić urnisala Teodoru Delić! Učesnicu Elite uopšte nije štedela!

Foto: TikTok.com

Majka učesnice Elite Miljane Kulić, Marija, žestoko je potkačila Teodoru Delić zbog svađa koje na imanju ima sa njenom naslednicom, pa je sada rekla da ima informacije o tome sa kime je Teodora sve spavala.

Foto: twitter.com/Zadruga Official

Teodora Delić i Bebica

 

- Ima tri majmuna istetovirana ispod jednog uva, a ispod drugog nek istetovira tri patke, jer su joj usta kao izvrnuta patika. Zamisli neko obeleži sebe, sam sebe, majmunom?! Ko ima istetoviranog majmuna na telu?! Ja sam to prvi put videla na njenom licu, kad sakupi kosu ja sam to videla. Ja joj poručujem da istetovira tri patke ispod drugog uva. Čisto sumnjam da ona je potpuno normalna s mozgom, s obzirom da je isto izmenila lični opis - priča Marija za Pink.rs, pa dalje nastavlja:

Foto: ATa Images

Marija Kulić

 

 

- Kažu da ljudi, žene, te mlade devojke, koje se toliko usresrede na te estetske operacije i ništa im ne odgovara kod sebe, obično kažu da imaju šizofreniju, a ja mislim da je njena ćerka već znake pokazala. Jer ono cepanje...Mirna, mirna, tiha i onda odjednom...Nije imao ko da je odvede kod lekara, o mojoj ćerki se vodi briga, vodila sam je na vreme i i dalje ide. A ona je izgleda prepustila ćerku ulici, čak ni te znake nije preponzala jer je seljančura glupa i nepismena, da treba dete da odvede kod psihijatra. Ono dranje, urlikanje tamo i da se malo više pozabavila detetom, znala bi da i ona ima šifru - rekla je Marija Kulić, a kad smo je upitali da li misli da je Teodora ljubomorna na Miljanin izgled, s obzirom na to da mnogi komentarišu da Kulićeva nikada bolje nije izgledala, Marija je istakla da Teodora ima samo paučinu u glavi, te i da joj fizički izgled nije presudan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
djole

04.03.2024 17:44

Smejala se kuka krivon drvetu, Marija nasla da komentarise pacija usta i psihicke olesti

dušanka

04.03.2024 18:04

NAŠLA mARIJA DA KOMENTARIŠE BILO KOGA, UMESTO DA SE POKRIJE PO UŠIMA OD SRAMOTE...I DA ĆUTI...DA NE PROGOVARA...KO JE VEĆA RADODAJKA OD NJENE ĆERKE, KO JE LOŠE ESTETSKI OPERISAN OD NJENE ĆERKE...S TIM ŠTO TEODORA NIJE MAJKA, IMA MNOGO MANJE GODINA OD MILJANE...ŠTA JE PROBLEM...