IVAN DRUGIMA SOLI PAMET, A SVOJU DECU NIJE POGLEDAO! Đedović besan na cimera, evo gde je nastao problem! (FOTO)

Autor:

Zadruga

04.03.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko kaže da je provalio šta njegov cimer ima na umu!

IVAN DRUGIMA SOLI PAMET, A SVOJU DECU NIJE POGLEDAO! Đedović besan na cimera, evo gde je nastao problem! (FOTO)

Foto: printscreen/rtv pink

Učesnik Elite Marko Đedović kaže da njegov cimer Ivan Marinković ima najmanje prava da se meša u porodične odnose drugih ljudi, jer svoje sopstvene nije uspeo da reši.

On kaže da bi Marinković trebalo da pogleda svoju decu, koji je zapustio zbog sukoba sa partnerkama koje su mu ih rodile.

- Najviše me nervira što je Ivan glavni komentator za međuljudske odnose, pogotovo skače kada se priča o deci, a on prvi treba da se pokrije i da ćuti. Svoju decu nije pogledao. Nije mi jasno da čovek ima vremena da svakoga bocka, a ne može da počisti prašinu iz svog života. Čovek je došao sa Jelenom u rijaliti da se bavi drugim ljudima i stvarima, a nije sredio svoj život. Ne mogu to da razumem jer je on čovek odrastao, nije tinejdžer, pa da sad treba neko da ga usmerava - pričao je Đedović, pa je dodao da misli kako Ivan hoće da posvađa njega i Milenu Kačavendu:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Đedović

 

Ja nisam glup, ovde sam baš zato što nisam, od samog starta sam shvatio da je Ivanova poenta da posvađa mene i Milenu Kačavendu. To je svakome interes, da bi bilo zanimljivije, a suština je i da se dobiju informacije kojima bi se oslabio pojedinac i onda sutra mogao da se pokopa tim informacijama. Milena i ja smo super, nemamo nikakvih problema i ja stvarno ne razumem šta je drugima u glavi, pa žele da naprave haos. Ja ću uvek da budem ono što jesam, drugi me ne zanimaju i ovde sam da isključivo govorim istinu, a družim se samo sa ljudima koji mi prijaju!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading