NE ZNAM ŠTO MI TO RADIŠ! Miljana urlala na Darjana! Jedna sitnica je izbacila iz takta, pa zamalo da raskine! (FOTO)

Autor:

Zadruga

04.03.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko nije očekivao da će ovo da je iznervira!

NE ZNAM ŠTO MI TO RADIŠ! Miljana urlala na Darjana! Jedna sitnica je izbacila iz takta, pa zamalo da raskine! (FOTO)

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnica Elite Miljana Kulić ustala je danas po svemu sudeći na levu nogu! Naime, ona se probudila pa je samoj sebi skuvala kafu jer se njen dečko Darjan Radomirović toga nije setio, a to je povredilo. Naime, Ona je pokušala da mu predoči da je sam trebalo da se seti da joj na taj način pokaže koliko mu je stalo do njihovog odnosa, pa je nastao karambol.

- Umesto da mi ti skuvaš kafu, samo na sebe misliš! Morala sam samooj sebi da kuvam, eto koliko ti brineš o nama i o meni! Ne znam što mi to radiš, ali vidim da nema poente da se ovako nerviram - rekla je Miljana, a Darjan se nadovezao:

Foto: TV Pink/printscreen

Marija Kulić

 

- Skuvaću ti kafu sledeći put, ne znam što je to toliko strašno, pa se ovoliko ljutiš na mene! Ajde sad nemoj da se duriš, naći ću način da te oraspoložim kako znam i umem danas u toku dana.

Podsećamo, nedavno se telefonom uključila i Miljanina majka Marija Kulić, koja je ćerki skrenula pažnju na to da ne treba da bude intimna sa Darjanom pred kamerama usred bela dana.

Foto: ATAImages, Pink/Printscreen

Marija Kulić, Miljana i Darjan Radomirović

 

- Skrenula sam ti odavno pažnju na to kako treba da se ponašaš, a ti si namerno sve gora i gora! Rekla sam da ne treba da imaš odnose usred bela dana sa Darjanom i to si prekršila! Druga stvar za koju sam te podsećala da ne radiš jeste alkohol. Prestani da piješ, znaš kako se ponašaš u tim situacijama i neću da me uopšte boli glava zbog tebe. Gledamo te svi i samo se nerviramo kod kuće- urlala je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading