PLAŠIM SE DA ME MARIJA NE ODROBIJA! Darjan očajan zbog veze s Miljanom! Misli da je najbolje da se drži podalje od nje! (FOTO)

Autor:

Zadruga

28.02.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darjan ne zna da li radi pravu stvar!

PLAŠIM SE DA ME MARIJA NE ODROBIJA! Darjan očajan zbog veze s Miljanom! Misli da je najbolje da se drži podalje od nje! (FOTO)

Foto: ATAImages, Pink/Printscreen

Učesnici Elite Darjan Radomirović i Miljana Kulić ušli su u vezu, iako imaju razne svađe, a on joj se sad poverio i rekao da je najbolje da se drži podalje od njene porodice i nje, jer smatra da nikako neće da ga prihvate.

Darjan je Miljani rekao da se plaši da će ga njena majka odrobijati, a njoj je cela situacija bila smešna. 

Foto: youtube.com/pink.rs

Marija i Miljana Kulić

 

- Miljana, srećno ti pola meseca veze! Ne znam šta ti misliš, kako će sve ovo da se razvija, ali mislim da neće biti dobro po mene. Nemoj da dozvoliš da te neko provocira, mi idemo da se provedemo, niko nas ne zanima. Ipak, mislim da me tvoji kod kuće ne vole previše. Plašim se da me Marija ne odrobija - rekao je on kroz smeh, a Miljana se nadovezala:

- Ma neće biti ništa strašno. Naravno da im je šok jer mislim da nisu očekivali da ćemo ti i ja da petljamo nešto i to je normalno. Verujem da moja majka nije za ovu vezu, ali ako pokazeš da si dobar za mene, naravno da će da bude! 

Inače, Miljana se posle svađe sa Darjanom pre neki dan, posvađala i sa Bojanom Pavlović.

Bojana je uputila oštre reči Kulićevoj, sugerišući joj da se okupa, dok je kontroverzna Nišlijka uzvratila istom merom, optužujući Bojanu za fejk odnos i nedostatak empatije prema bolesnoj devojci.

Idi okupaj se, Miljana, ogledalo je upaljeno - rekla je Bojana.

Uživamo u fejk odnosu prelepo nam je, idi pitaj Ivana je l' mu treba nešto, ostavi bolesnu devojku, razboleli joj se roditelji - vikala je Miljana iz petnih žila, vidno uznemirena.

- Zašto pitaš voditelja svaki dan da li ti se oglasila majka - upitala je Pavlovićeva.

Za vas sam zvezdetina - istakla je Kulićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading