TRETIRAŠ ŽENE KAO DA SU KRPA! Sneža Kušadasi urnisala Rajačića! Isprozivala ga pred svima! (FOTO)

Autor:

Zadruga

03.03.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti učesnica nije imala zadrške!

TRETIRAŠ ŽENE KAO DA SU KRPA! Sneža Kušadasi urnisala Rajačića! Isprozivala ga pred svima! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnica Elite Snežana Jovičić, poznatija kao Sneža Kušadasi napala je u spavaćoj sobi cimera Uroša Rajačića zbog načina na koji se ponaša prema pripadnicama lepšeg pola, pa je umalo nastao karambol, koji su sprečili drugi učesnici.

- Ti ne vidiš koliko si šupalj dečko! Misliš da su ovde devojke na prodaju, pa kako koju zavedeš, ona će da ode sa tobom u krevet! Ne kapiram kakvo je to ponašanje! Nijedna žena ovde nije krpa da se tako ponašaš! Sram te bilo! Treba da se stidiš svojih postupaka. Meni nije dobro kad vidim da ti neke čak to i tolerišu, ali neću nikoga da imenujem. Treba mi mir, a ne svađa - rekla je ona, pa se Uroš nadovezao:

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Instagram

Uroš Rajačić i Jovana Cvijanović

 

- Ajde beži bre od mene! Okani me se! Niko te ništa nije pitao. Nema te ovde ni na mapi, pa onda tražiš kadar preko mene! Ajde idi tamo radi nešto, smešna si.

Inače, kako je Sneža verovatno mislila na Jovanu Cvijanović, s kojom se Uroš zbližio, pa posvađao, oglasila se i njena majka sa stavom da ćerku smatra naivnom. 

- Ne sviđa mi se Urošev stav, Jovana jeste njegovo godište, ali opet je dosta detinjasta i malo se povukla iz te priče jer su ukućani tako svi naleteli na nju, a ona ne zna da se odbrani na pravi način. On se njoj jeste dopao po nekoj energiji, ali on njoj nameće neka pravila i ako mu se ne dopada i onda mislim da je okej reći kakve namere imaš. Nije on za nju, ko zna šta mu je u glavi - rekla je Zorica Cvijanović za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading