KAD BI RASKINULI, ON BI ME PROGANJAO! Teodora nikad iskrenije o Bebici! Evo šta je bila njegova reakcija!

Autor:

Zadruga

01.03.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haos se nastavlja za crnim stolom!

KAD BI RASKINULI, ON BI ME PROGANJAO! Teodora nikad iskrenije o Bebici! Evo šta je bila njegova reakcija!

Foto: TV Pink/printscreen

Učesnici Elite Teodora Delić i njen dečko Nenad Macanović Bebica imaju odnos toplo-hladno, a ona je sada rekla kako je uverena da bi je on proganjao kada bi raskinuli

Ja sam ovo što sada pričam priznala Bebici, to što sam rekla da mi pravi stres je bezazleno, rekla sam da bi me proganjao kad bi raskinuli ali ja nisam rekla da se plašim i da sam zbog toga sa njim. Ovo je za mene bila sprdnja i rekla sam da neću više da se šalim. Pomislila sam da može da bude sa bilo kojom devojkom ovde i da to može da bude stresno za mene, ali dobro. Mora i to da se prevaziđe - objasnila je ona, a njeno izlaganje je prekinula Jovana Tomić Matora:

Foto: Printskrin/RTV PINK

Bebica i Teodora Delić

 

- Jedan kroz jedan se zna zbog čega može da se dobije stres, grešila se napravi jednom, ali da se stalno ponavlja to je neviđeno, kao da pričaš između redova sa Gačićem, videćete da neće biti zajedno i da ga trpi zbog nekih stvari! 

Teodora se odmah pridigla da joj odgovori, a Bebica je sve vreme sedeo i smeškao se, pa ništa nije hteo da komentariše iako su svi očekivali da se uključi u debatu. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Tomić Matora

 

- Ja sam to rekla iz šale, ajde, lasta travel vrati se odakle si došla, možeš da mi popušiš ku*ac kao što si to već radila! Ja sam rekla Nenadu da neću više praviti te greške, prešli smo jedno drugom preko tih stvari, ja njega volim i to je najbitnije - objasnila je Delićka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading