KO MI BUDE PLJUVAO PO PORODICI, JA ĆU DA MU SUDIM! Miljana zapretila cimerima, zbog ovih reči svi ostali u šoku! (FOTO)

Autor:

Zadruga

01.03.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana je bila nikad oštrija!

KO MI BUDE PLJUVAO PO PORODICI, JA ĆU DA MU SUDIM! Miljana zapretila cimerima, zbog ovih reči svi ostali u šoku! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnica Elite Miljana Kulić na ivici je nerava posle svađe sa cimerkom Milicom Veličković, pa je posle koškanja sa njom obavestila sve cimere da niko neće ubuduće smeti da psuje i vređa njenu porodicu. 

Miljana je naratnoj nozi sada sa Bojanom Pavlović i još nekoliko takmičara, pa je rešila da otvoreno kaže da želi rat.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić

 

- Pošto vidim koliko se ljudi urotilo protiv mene, bolje da odmah ustanem i da kažem šta imam, nego da posle bude belaja. Nisam nikome prva vređala porodicu, a na moju se svi kače. Da budem jasna. Leteće glave ako mi neko opsuje majku, ako samo pokuša da loše nešto kaže za mog oca i moje sestre. Ko je dobar sa mnom, dobra sam i ja sa njim. Drugačije ne može, tako da me ne zanima šta ko misli. Ovo nisu pretnje, ovo su upozorenja jer ja neću više da tolerišem neke stvari. Nisam najgora, ne psujem druge, ali ko me izazove, videće koliko mogu da budem bolesna i odvratna - rekla je Kulićeva.

Foto: youtube.com/pink

Porodica Kulić i Miljanin dečko Darjan Radomirović

 

Podsećamo, takmičari su danas imali priliku da izaberu koga žele da vide van Bele kuće, a tokom svog izlaganja, Miljana Kulić se dotakla svoje majke Marije, za koju je Borislav Terzić Terza navodno istakao da su imali odnose.

Bojana je počela i mene da vređa i podbada jer od kako je Ivan Marinković ušao ona je njegova pušačoca ku*ca, toliko o njoj. Drago mi je da ste rešili monstrume Anđelo i Anita. Da mi je krenuo tromb to bi bio haos, imam istegnuće vrata, polomljen prst na desnoj ruci to sve zbog monstruma skraćenog mongoloida zato ću njega i da nominujem - rekla je Kulićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading