KAD JE BIO SA MNOM TO NIJE RADIO! Maja pecka Aneli i Janjuša! Evo šta je otkrila iz vremena kad su bili par! (FOTO)

Autor:

Zadruga

29.02.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne može da sedi mirna!

KAD JE BIO SA MNOM TO NIJE RADIO! Maja pecka Aneli i Janjuša! Evo šta je otkrila iz vremena kad su bili par! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Učesnica Elite Maja Marinković rekla je da je Marko Janjušević Janjuš počeo da se ponaša kao žena otkako je u vezi sa Aneli Ahmić, pa je objasnila da takav nije bio kad su se zabavljali u prethodnim sezonama rijalitija.

- Ne znam šta se s tim čovekom desilo, kao da više nije ista osoba. Mogu da razumem sve vezano za brata, sigurno će mnogo vremena da prođe da bi sve moglo malo manje da ga boli. Međutim, vidim kako se ponaša otkako ga je ova uzela pod svoje. Ona ga nekako smiruje, ali vidim da se ponaša kao žena, sa mnom takav nije bio. Nekako je počeo da pezi, to ne volim. Mi kad se posvađamo leti perje po celom imanju. Gledaoci pamte kakve su naše svađe bile, on me juri, ja udaram glavom u zid, svima lepo jer se ispraznimo! Sad ništa! Ona ga provocira, on ćuti kao beba! Ne mogu to da shvatim, ma šta se ja i nerviram na kraju krajeva - pričala je Maja, a Lepi Mića je dobacio:

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković, Janjuš i Aneli Ahmić

 

- Pusti ti njega. Njemu odgovara što se pored nje primirio. Ne bi on mogao dugo da se folira, on je impulsivan. Dobro mu je sa njom i vreme mu je da se malo smiri. Jok treba godinama da se juri sa tobom kao da ste u vrtiću! 

Inače, Maja je nedavno pričala o svom učešću u ovoj sezoni, pa je rekla da je ponosna jer je promenila ponašanje na bolje.

Ljudi ovde mogu da pričaju šta god oće o meni, ja sam mama i tata u rijalitiju. Jasno je svima da sam se primirila, sad me neke druge stvari zanimaju. Znam šta mi je cilj, što sam ušla i čemu težim. Drugim rečima, sazrela sam, za razliku od nekih koji su stariji od mene, a ne znaju gde je levo - objasnila je starleta. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading