VODIM TE KUĆI DA TE RODITELJI BOLJE UPOZNAJU! Anđela Šparavalo presekla, evo kako će sa Bojanom da postupi čim napuste rijaliti!

Autor:

Zadruga

29.02.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica Elite našla idealno rešenje!

VODIM TE KUĆI DA TE RODITELJI BOLJE UPOZNAJU! Anđela Šparavalo presekla, evo kako će sa Bojanom da postupi čim napuste rijaliti!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnica Elite Anđela Šparavalo kaže da će posle velikog finala devojku Bojanu Pavlović da odvede kući da je njeni roditelji bolje upoznaju, s obzirom na to da se već neko vreme ne slažu sa njenim izborom partnerom. 

Anđela i Bojana posle niza svađa izglade odnos, pa se onda urote protiv svih učesnika Elite, a sada su imale poseban razgovor.

Foto: E Stock

Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović

 

- Mogla bih da te odvedem kod mojih kući da te bolje upoznaju. Nije mi jasno što ovoliko burno reaguju na to što smo zajedno. Moguće da je to iz čistog neznanja. Ne mogu da podnesem da budete svi na ratnoj nozi. To me ubija. Svako pismo koje su mi poslali bilo je jezivo. Svaki put su rekli da su zgroženi mojim izborom i to je stvaro jezivo - počela je Anđela, pa se Bojana nadovezala:

- Mislim da to nije dobra ideja. Ne treba da pravimo pritisak zbog cele situacije. Možda je bolje da prođe vreme, da sve slegne, pa ćemo posle lako sve da spojimo. 

Inače, učesnice "Elite" optužile su ukućane da su im pokrali hranu. Međutim, nisu stale samo na optužbama. Bojana i Anđela najavile su da će napraviti haos svima koji pokušaju sa im se zamere.

- Je*ote imaju svoj obrok predodređeno je za svakog, neće da jedu boraniju kao da su navikli na kavijar samo, stoka jedna alava, ajde više bre. Kradu hranu, ja sam stvarno šokirana. Je*e mi se bre više da ja ćutim degenericima, mrš - rekla je Bojana.

Treba da se vijam ovde po kući za hranu i da molim ljude da mi daju zato što mi je neko sve ukrao - nadovezala se Anđela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading