POLOMIĆU CELO IMANJE I IDEM KUĆI! Bojana se ne smiruje posle svađe s Anđelom! Nastavljaju se jezive pretnje! (FOTO)

Autor:

Zadruga

28.02.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal u najavi!

POLOMIĆU CELO IMANJE I IDEM KUĆI! Bojana se ne smiruje posle svađe s Anđelom! Nastavljaju se jezive pretnje! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Učesnice Elite Bojana Pavlović i Anđela Šparavalo nastavljaju da prave haos, a nakon prve burne svađe koju su imale, svaka sledeća je sve gora! Naime, Bojana je sada upozorila Anđelu da pazi šta priča jer je na ivici nerava, te će, ako nastavi sa provokacijama da razlupa celo imanje kako bi se diskvalifikovala i otišla napolje.

- Ne pada mi više na pamet da se nerviram i da se brukam. Što sam se trudila oko tome trudila sam se, ali više ne. Neću da budem ovako u vazduhu sa svim stvarima. Kad se smisliš reci mi šta ćemo da radimo! U suprotnom me se kloni jer mislim da je tako najbolje. Nateraćeš me da sve polupam ovde i da izađem napolje, tako će me najbolje izbaciti, pa posle radi šta ti je volja - pretila je Bojana, dok je Anđela samo posmatrala situaciju.

Foto: TV Pink/printscreen

Anđela i Bojana Pavlović

 

 Podsećamo, Bojana Pavlović ušla je prvo u raspravu sa svojom devojkom Anđelom Šparavalo ispred Kuće Odabranih.

- Mislila sam da će neke stvari da se promene, ti si opet uvukla Luku u odnos, uvukla si Slađu u naš odnos, nakačila si mi opet one debile na vrat – rekla je Bojana.

- Ja tebe degradiram kao – pitala je Anđela.

- Naravno, svojim postupcima. Stvari koje ti radiš nisu normalne, je l’ kontaš sada razliku i zašto nismo kompatibilne?! Mene ne zanima, ja sam ti dala ne jednu, više šansi da pokažeš. Treba da me pustiš na miru da dišem – rekla je Bojana.

- Hoću, ali budi i ti normalna prema meni, nisi me zagrlila tri dana i izbegavaš me – rekla je Anđela.

- Neću da te grlim ako ne osećam potrebu. Ne izbegavam te, nego sam ti dala priliku da pokažeš da si normalna, tvoji postupci nisu normalni. Neću da budem tu uz takvu osobu – rekla je Bojana.

- Pokušaj ako ti je barem malo stalo, ali ti onda nije stalo uopšte – rekla je Anđela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading