MILAN MILOŠEVIĆ HITNO PREKINUO EMISIJU, PA SAOPŠTIO KAZNU ZA UČESNICU ELITE: U Beloj kući nastao MUK zbog ove odluke!

Autor:

Zadruga

29.02.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Milošević se obratio učesnici Elite, pa joj saopštio kaznu.

MILAN MILOŠEVIĆ HITNO PREKINUO EMISIJU, PA SAOPŠTIO KAZNU ZA UČESNICU ELITE: U Beloj kući nastao MUK zbog ove odluke!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Milan Milošević

Već nekoliko meseci, javnost prati turbulentnu vezu između Bojane Pavlović i Anđele Šparavalo. Ovaj odnos je pun trzavica i kontradiktornosti, a poslednji događaj koji je privukao pažnju javnosti desio se tokom emisije "Pitanja gledalaca".

Tokom pomenute emisije, voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje koje se odnosilo na nominovanje Maje za najzlonamerniju osobu. U tom trenutku, Bojana je pokazala svoju kontradiktornost reagujući na provokativan način. Voditelj je prvo zapretio Bojani zatvorom zbog njenog drskog obraćanja, a potom i oduzimanjem honorara, ističući da će "izaći sa nulom" jer je "ovde niko i ništa".

Ovaj incident izazvao je burne reakcije gledalaca i fanova rijalitija, koji su žustro komentarisali na društvenim mrežama. Dok jedni smatraju da Bojana preteruje u provokacijama, što će je skupo koštati, drugi je podržavaju i veruju da je upravo zbog takvog ponašanja odličan rijaliti igrač.

Bojana nije reagovala, niti odgovarala na Milanovu opomenu, ali kako nije nastavljala sa ometanjem emisije i provokacijama, Pavlovićeva nije završila iza rešetaka, već je prisustvovala celoj emisiji, a kasnije otišla na spavanje sa svojom trenutnom izabranicom.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Bojana Pavlović i Milan Milošević

 

Inače, Bojana Pavlović i Anđela Šparavalo nastavljaju da prave haos, a nakon burne svađe koju su nedavno imale, svaka sledeća je bila sve gora! Naime, Bojana je sada upozorila Anđelu da pazi šta priča jer je na ivici nerava, te će, ako nastavi sa provokacijama da razlupa celo imanje kako bi se diskvalifikovala i otišla napolje.

- Ne pada mi više na pamet da se nerviram i da se brukam. Što sam se trudila oko tome trudila sam se, ali više ne. Neću da budem ovako u vazduhu sa svim stvarima. Kad se smisliš reci mi šta ćemo da radimo! U suprotnom me se kloni jer mislim da je tako najbolje. Nateraćeš me da sve polupam ovde i da izađem napolje, tako će me najbolje izbaciti, pa posle radi šta ti je volja - pretila je Bojana, dok je Anđela samo posmatrala situaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading