NEMA NI STIDA, NI SRAMA! Anita podsetila Bojanu da je SIROČE, spomenula joj porodicu, pa izazvala GNEV!

Autor:

Zadruga

27.02.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aniti Stanojlović su otkazale sve kočnice tokom svađe sa Bojanom Pavlović.

NEMA NI STIDA, NI SRAMA! Anita podsetila Bojanu da je SIROČE, spomenula joj porodicu, pa izazvala GNEV!

Foto: Pink

Bojana Pavlović

Tokom sinoćnje emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", Anita Stanojlović i Anđelo Ranković su, zajedničkim snagama, napali Bojanu Pavlović, koja od samog početka Elite ima sukob sa njima.

Međutim, Anita je totalno izgubila kompas tokom svađe, pa je Bojani spomenula tešku porodičnu i životnu priču, zbog čega ju je publika žestoko osudila.

Naime, kada joj je Bojana spomenula familiju i porodične odnose, Anita je podsetila Pavlovićevu da ona porodicu ni nema, pa ju je nazvala monstrumom:

- Baš fina jedna familija - govorila je Bojana.

- Ti ni nemaš familiju, monstrume - poručila je Anita Bojani.

 

 

Podsetimo, Bojana je ispričala kako je njena baba ubila njenog oca, kao i da je njen deda pokušao da napastvuje njenu sestru. 

- Tako je rečeno. Imam još dve sestre sa kojima nisam u kontaktu, imale smo i mlađeg brata koji je misteriozno umro i ne znamo kako. Kad se to desilo niko nas od rodbine nije hteo i dali su nas u Suboticu u dom. Sa 3 godine prebacili su nas u Kamenicu i tamo nas je žena koja nas je rodila obilazila i mene je ukrala sa 6 godina, tako da sam ja negde u vreme bombardovanja neko vreme provela sa njom. To je žena koja nam je uništila živote, država je njoj nudila stan i novčanu pomoć da nas zadrži i ona nije htela. Jako sam brzo stala na noge i ko je toj ženi pokušao da pomogne i ona je mene sa - ispričala je ona kroz suze, pa nastavila:

- Žena koja me uzela, ona me iskorišćavala kao sredstvo za novac da bi dobijala od drugih ljudi sa kojima je bila, ja sam u šestoj godini svašta videla, po pet dana me ostavljala samu, ja sam sa šest godina naučila da kuvam pasulj, stalno sam viđala druge ljude u kući, stalno smo se selili, vodila me u zatvor gde je bila njena majka koja je proglašena ubicom, meni je baba rekla, ja sam bila mala, da ona to nije uradila, da kad porastemo da je ne krivimo, to moje sestre ne znaju, one su sumnjale kroz život da baba nije uradila, ja to nisam htela dalje da ipsitujem jer je to bilo jako davno, bila sam na fakultetu, ona je došla u Novi Sad da se priblži nama, našla je nekog čoveka preko Fejsbuka, njega je opljačkala, nije imala gde da ide, ja sam joj iznajmila stan kupila joj sve namirnice, ona je iz tog stana pobegla, više nikada nisam htela da se čujem sa njom, pre godinu i nešto dana, dok sam bila u kontaktu sa sestrom, ona mi je jaila da je žena koja je nas rodila jako loše i da je u bolnici i da treba svakog časa da umre, ja sam neko ko nije otišao u bolnicu, neko ko nije otišao na sahranu, na sahrani je bilo 3 čoveka, moja sestra i njena deca, i pop, umrla je sama, nisam otišla na sahranu, ali sam otišla posle sa sestrom na groblje, nisam stajala ispred njenog groba nego ispred bratovog koji je imao nepunih godinu dana, iza toga postoji misterija psotoji mogućnost da ga nije htela hraniti, da je tako umro, druga misterija je da je došao sa nama u Suboticu, njena priča kada sam je pitala za našeg brata rekla je da je pao iz kolevke. Mi smo upoznali neki deo rodbine jako zle ljude, moje sestra je htela da sazna više ja nisam, ali me vukla sa sobom. Ja potičem iz bogate porodice koju je moj otac rastavio , moj otac je imao problem sa alkoholom, sve je prodao. Bio je neko ko je maltretirao sve po kući, terao je svog oca i brata iz kuće, žena koja je mene rodila je sekla prste na nogama jer se smrzao, našem dedi, kad ga je otac izbacio - rekla je Bojana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bojana Pavlović

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
kraki

27.02.2024 15:07

Andjelo i Anita zli ljudi

Melanija

27.02.2024 15:22

Anita je u pravu. To što Bojana nema porodicu je kriva upravo porodična situacija gde se neguje incest, promiskutet i ubistvo najrođenijeg i to u zatvor nije išao pravi ubica već je baba preuzela krivicu na sebe. Zato po svaku cenu želi da uništi devojaštvo i uništi jednu napaćeni porodicu koji su proterani iz Uroševca (znate onaj divljački postupak albanskog ekstremuste lomljenja krsta sa kupole SPS u Uroševcu) i da im čerka tako vrati. Sačuvali su čast i obraz od albanskih ekstremuste i došli ovde da im jedna besprizorna osoba sve uništi.

dušanka

27.02.2024 18:02

Samo Anita i njen dilber dasa ne komentarišu porodične pdnose BILO KOGA, niti je njena porodica bajna ni sjajna, a on ne zna ni ko mu je otac...NIJE BOJANA KRIVA ŠTO IMA TAKVU PROŠLOST I ŠZO JOJ SE DOGODILA TRAGEDIJA...