UČESNICA ELITE IMA PROBLEM KOJI ĆE VAS NATERATI NA POVRAĆANJE: Isplivala poražavajuća ISTINA, neće vam biti dobro!

Autor:

Zadruga

29.02.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je moguće da je ovo istina?!

UČESNICA ELITE IMA PROBLEM KOJI ĆE VAS NATERATI NA POVRAĆANJE: Isplivala poražavajuća ISTINA, neće vam biti dobro!

Foto: Shutterstock

Bahrija, majka Darijana Radomirovića, otvoreno je izrazila svoje mišljenje o situaciji između Darijana, Miljane i Sneže Kušadasi. Ona je naglasila Bebičinu očitu ljubomoru prema Darijanu i Miljani, istovremeno kritikujući Snežu Kušadasi, Darijanovu bivšu devojku.

Naime, kako je istakla, aktuelna učesnica rijaliti šou-programa "Elita" ne vodi računa o ličnoj higijeni, jer se - ne kupa.

- Miljana igra na tri fronta, to nije za njega. Sneža nije beba, nego baba. Makaze koje mu traži su iz moje kuće, prvo će platiti stanovanje za šest meseci, jer joj duks nije dovoljan. Ona nije kupila nikakav duks Darijanu, uporno govori da nema para, ali to me ne zanima. Sneža je obmanula javnost, tvrdila je da se otac odrekao, ali ja sam u kontaktu s njenim ocem koji je nedavno dobio posao. Njih dvoje ne rade, a žive kao potstanari, što je tužno! Sneža će mi platiti stan, hranu, struju, čak ni vodu joj neću naplatiti jer se nije kupala. Darijan joj je dao 200 evra da vrati mami, nemam reči, samo sam srećna što se njega rešio. Ona je napravila silikone u usnama kako bi imala veštački osmeh, pravi monstrum! Darijan je obišao četiri grada da joj kupi svečanu haljinu, a ona mu traži da joj kupi duks. Primitivka je, neka je žali ko se s njom poistoveti - kazala je Bahrija, te nastavila:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sneža Kušadasi

- Ne da je Bebica ljubomoran, neću ga komentarisati! Verujem u Darijanovu pamet, kulturu i čovečnost. Darijanu je lakše pao raskid s devojkom nego s prijateljem. Terza mu je bio prijatelj, a ona Milica se navukla na njega. Miljani treba skratiti jezik! Ona je zaratila sa svima, što Darijan ne bi uradio. Milica koristi samo psovke, ali to sam i očekivala. Miljana laže, ja sam to primetila gledajući "Zadrugu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading