BEBICA GLUMI FRAJERA, A PLAKAO JE ZA MILJANOM! Lepi Mića raskrinkao cimera, evo šta je još otkrio! (FOTO)

Autor:

Zadruga

28.02.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mića iskren do koske!

BEBICA GLUMI FRAJERA, A PLAKAO JE ZA MILJANOM! Lepi Mića raskrinkao cimera, evo šta je još otkrio! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnik Elite Lepi Mića gostovao je u radio emisiji "Amnezija", pa je do detalja komentarisao odnos Nenada Macanovića Bebica i njegove bivše devojke Miljane Kulić. On je objasnio da Bebica ne treba da glumi frajera sada, kada je do skoro plakao za Miljanom.

Ja sam Bebici rekao da me shvatii jer sam jasno hteo da mu stavim do znanja što ovo pričam. On je bio sa Miljanom dve godine u vezi, plakao je zbog Miljane i sve je radio da bi zaštitio Miljanu. On je njen bivši dečko i njena ljubav. Treba da se vrati unazad i da pogleda šta je radio dve godine, a sada kao postavlja uslove i ostalo...Sve što joj se dešavalo, dešavaće. Ratove sa Milenom vode Milica i Teodora, a Ivan mudro ćuti. Doda dve rečenice i povuče se. Ivan došaptava se sa Milicom dok se Teodora svađa sa Miljanom, MIlica došaptava Teodori i ona nastavlja svađu sa Miljanom. Rekao sam Milici da to ne radi, da je to ružno. Milica je slagala da je Miljana udarila. Daleko od toga da je Miljana zlato, ali svađajte se pojedinačno i rešite probleme, a ne da se kvarno došaptavaju i da to rade. Ako je nešto dobro, zašto šapućeš?! Ne, ništa dobro se ne šapuće - rekao je Mića, pa je dodao:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Macanović Bebica

 

- Rekao sam Milici da prećuti neke stvari. Svedok sam bio došaptavanja, ne treba Milica da laže i da nastane opšti haos. A upravo to što se radi i poriv ide iz stvari koje nisu razrešili. Ne može biti Bebici svejedno koji je plakao pre mesec dana za Miljanom, setio se toga i navelo mu je suze na oči. Ne može da gleda da se metar od njega Miljana žvali i ljubi s dečkom. Ivan je zlo, narod ga je proglasio zlo, ja sam sa njim sa štitom. Marinković vodi preko njih rat sa Miljanom, za njega ginu Bora, Milica i tako dalje. Ivan Marinković je rekao Miljani kada se vratila da udari na Anđela i Anitu, nebitno ko mi je rekao, to je istina.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading