MOJA MAJA JE UNIKAT! MOGU SAMO DA JE KOPIRAJU! Taki se oglasio, pa ishvalio ćerku! Evo šta kaže o Jovani i Urošu!

Autor:

Zadruga

26.02.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja je svima tamo pružila ruku prijateljstva, tvrdi otac učesnice Elite!

MOJA MAJA JE UNIKAT! MOGU SAMO DA JE KOPIRAJU! Taki se oglasio, pa ishvalio ćerku! Evo šta kaže o Jovani i Urošu!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Maja Marinković i Taki Marinković

Otac učesnice Elite Maje Marinković, Radomir Taki Marinković, kaže da je njegova ćerka unikat u rijalitju, pa lako može da rasturi odnos Jovane Cvijanović i Uroša Rajačića, samo da to poželi.

Taki tvrdi da je Maja neko koga druge takmičarke samo kopiraju, ali da je to bezuspešno.

Maja je svima tamo pružila ruku prijateljstva, ali su to ipak Majini fanovi i pokušali su da je iskopiraju. Maja je tamo unikat. Jovana se upašila pritiska u kući, Maja može da ih rasturi za sekund samo kad bi se nameračila, ali se jasno vidi da ona to ne želi. Te priče kod Maje ne prolaze, ali mora tamo s nekim da se druži. Nisu oni iskusni u zatvorenom prostoru, oseti se energija u kući. Treba živeti s takvim ljudima u kući. Jovanina simpatija je rekla da je zaljubljen u Maju Marinković, ona to može jednim potezom da rasturi, ali je to ne zanima. Ona gađa činjenicama i glavom u metu i to je nešto što publika zna. Maja ne treba više nikada da se dokazuje - rekao je Taki za Pink.rs. 

Foto: ST/Vladimir Lukić

Taki i Maja Marinković

 

Inače, Maja je skoro pričala da je ona tip devojke koji voli Anđelo Ranković, više nego što je Anita Stanojlović. 

Foto: ST/Vladimir Lukić, Antonio Ahel/ATAImages

Maja i Anđelo Ranković

 

Nikoga ne treba da čudi moj dobar odnos sa Anđelom. Ja sam ubeđena da sam njegov tip ribe, više nego Anita. Ne kažem ja da je Anita ružna ili nešto tome slično, samo mislim iskreno da je priča malo drugačija. On to naravno neće da kaže, ali dobro. Ne treba da se kačimo, ali vreme će da pokaže ko je kakav i ko će biti sa kim. Ja ću kao i uvek da budem svoja, a on kako hoće - rekla je starleta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading