DA TI MUKA PRIPADNE! Janjuš zavukao RUKU U GAĆE, a onda uradio OVO!

Autor:

Zadruga

26.02.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O Janjuševom potezu svi pričaju!

DA TI MUKA PRIPADNE! Janjuš zavukao RUKU U GAĆE, a onda uradio OVO!

Foto: Instagram.com

Poslednjih dana internetom kruži skandalozni snimak Marka Janjuševića Janjuša, učesnika rijalitija "Elita", koji je šokirao mnoge gledaoce. Na snimku se vidi kako Janjuš gura ruku u gaće, a ono što je posebno uznemirilo javnost jeste činjenica da nakon toga nije obrisao ruke.

Ovaj kontroverzni potez izazvao je brojne reakcije javnosti, kako onih koji podržavaju Janjuša, tako i onih koji osuđuju njegovo ponašanje. Mnogi su istakli da je takvo ponašanje nedopustivo i neprimereno, posebno imajući u vidu da je reč o javnoj ličnosti koja ima uticaj na mlade generacije.

Marko Janjušević Janjuš se još uvek nije oglasio povodom ovog incidenta, ali njegovi bliski prijatelji tvrde da je snimak izvučen iz konteksta i da postoji logično objašnjenje za ono što se dogodilo. Međutim, mnogi smatraju da to ne umanjuje šokantnost snimka i da bi Janjuš trebalo da se javno izvini i objasni svoje postupke.

Ovaj incident postavlja pitanje odgovornosti javnih ličnosti i uticaja koji imaju na društvo. Mnogi smatraju da popularne ličnosti treba da budu svesne svoje uloge i da vode računa o svom ponašanju, posebno kada su pod lupom javnosti.

Dok javnost i dalje diskutuje o ovom skandalu, ostaje da vidimo kako će se situacija dalje razvijati i da li će Janjušević uspeti da smiri strasti svojim objašnjenjem ili izvinjenjem. Ono što je sigurno jeste da će ovaj incident ostaviti traga na njegovu reputaciju i da će se o njemu još dugo raspravljati.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading