NAJAVLJEN DOLAZAK JANJUŠEVE MAJKE: Produkcija objavila zvaničan snimak, otkriveno kada stiže!

Autor:

Zadruga

26.02.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Marka Janjuševića Janjuša stiže u Beograd.

NAJAVLJEN DOLAZAK JANJUŠEVE MAJKE: Produkcija objavila zvaničan snimak, otkriveno kada stiže!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš

Darko Tanasijević je sinoć ugostio Marka Janjuševića Janjuša, sa kojim je otvoreno porazgovarao o odnosu sa Aneli Ahmić, ali i njegovom trenutnom stanju, s obzirom da je juče bilo tačno dva meseca od smrti njegovog rođenog brata Mihaila.

Janjuš se raspao od bola, pa je zaplakao i krenuo da se priseća zajedničkih trenutaka, zbog kojih danima ne dolazi sebi. Kako ne prestaje da razmišlja o pokojnom bratu, kasnije je otkrio kako je njegova majka redovno posećivala Mihaila i održavala kontakt, za razliku od njegovog brata Borisa i njega:

 

- Juče sam bio malo bezveze, tj. malo više. Pa jesam okej, otkud znam, tako mi naiđe, malo mi bude loše. Sutra će mi biti katastrofa dan, u životu imaš najsrećniji datum, a u nekom trenutku se pojavi taj najgori dan, 25. u mesecu. To je ne dao Bog nikome...Imao bih i lepe i tužne fotografije, to je fotografija koju sam postavio kada se to desilo, nas trojica kada smo bili mali i odmah mi je pala na pamet. Kada si pitao Anđelu: "Kada bi mogla da vrati vreme?", sve slike ti prođu kroz glavu. Ja bih na primer vratio kada smo ga učili da priča, sećam se scene, sedeo je u dubku i učili smo ga da priča: "Tata i mama" - rekao je Janjuš Darku.

- Majka će sigurno doći u Beograd kod moje tetke uskoro, ne može kući da bude. Inače je ranije dolazila kod brata - govorio je Janjuš.

- Kod kuće smo imali i jabuke i višnje, trešnje, mnogo stabla krušaka, dva duda, orah, plantažu jagoda, borovnice, ribizle. To je sve bilo dok je deda bio živ, posle toga je dosta stvari propalo - rekao je Janjuš.

- Oduvek sam sanjala da imam svoj vrt kod kuće i da imam svoje voće i povrće. Ne bih išla u prodavnicu samo bih to jela - rekla je Aneli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading