MILJANA JE U KREVETU ŽIVA VATRA! Darjan otkrio pikanterije iz spavaće sobe! Marija Kulić će poludeti kad ovo sazna! (FOTO)

Autor:

Zadruga

25.02.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sad priča ima nastavak!

MILJANA JE U KREVETU ŽIVA VATRA! Darjan otkrio pikanterije iz spavaće sobe! Marija Kulić će poludeti kad ovo sazna! (FOTO)

Foto: ATAImages, Pink/Printscreen

Učesnik rijalitija Elita Darjan Radomirović kaže da je Miljana Kulić živa vatra u krevetu, pa je sada, kada im je odnos čvršći, siguran da će veza da im se nastavi.

- Miljana je živa vatra u krevetu! Nisam to mogao pre da pomislim, ali sad sam se uverio u neke stvari. Mislim da je posle svađe sve slađe, pa i naše igrice u krevetu. Ovo priča vama pošto ste muškarci. Ne znam kako bi ona sve to prokomentarisala da me sad čuje - rekao je Darjan.

Foto: TV Pink/printscreen

Darjan i Miljana Kulić

 

Podsećamo, u jutarnjim časovima, stanare rijaliti programa "Elita" iznenadila je nova akcija Miljane Kulić i Darijana Radomirovića. Miljana je prekrila Darijana pokrivačem i zatim ga naglo zaskočila, dovodeći situaciju do uzbuđenja. Ova neobična scena ostavila je mnoge gledaoce u šoku, dok se postavlja pitanje da li će njihov odnos ostati miran ili će biti obeležen turbulencijama u narednom periodu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Darjan i Miljana Kulić

 

Ova neočekivana akcija izazvala je različite reakcije među stanarima "Odabranih" kao i kod publike koja prati ovaj rijaliti program. Mnogi su bili iznenađeni postupkom Miljane i Darijana, dok su drugi komentarisali da je ovo samo jedan u nizu neobičnih događaja koji su obeležili njihov odnos.

Odnos Miljane i Darijana već je bio predmet interesovanja javnosti zbog različitih incidenata koji su ih obeležili. Njihova dinamika od samog ulaska u rijaliti program privukla je pažnju gledalaca, budući da su često bili u centru pažnje zbog konflikata, ali i nežnih trenutaka među njima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading