BIVŠA ZADRUGARKA HITNO PRIKLJUČENA NA APARATE: Jovana Ljubisavljević se oglasila i otkrila u kakvom je stanju!

Autor:

Zadruga

25.02.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Ljubisavljević priključena na aparate!

BIVŠA ZADRUGARKA HITNO PRIKLJUČENA NA APARATE: Jovana Ljubisavljević se oglasila i otkrila u kakvom je stanju!

Foto: Republika TV

Bivša zadrugarka Jovana Ljubisavljević objavila je snimak sa jednog tretmana za telo, zbog kojeg je morala da bude priključena na poseban aparat koji joj zateže kožu, što je podelila sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

Jovana Ljubisavljević je iznenadila svoje pratioce na Instagramu objavivši snimak sa tretmana za telo koji uključuje poseban aparat za zatezanje kože. Na snimku se vidi kako je Jovana priključena na aparat, dok je u opisu objave otkrila da je reč o tretmanu koji joj pomaže da održi tonus kože i postigne željene rezultate.

Foto: Instagram.com

Jovana Ljubisavljević Instagram

 


Nakon objavljivanja snimka, Jovana je izazvala različite reakcije među svojim pratiocima. Dok su neki izrazili divljenje za njenu iskrenost i otvorenost o kozmetičkim tretmanima, drugi su postavili pitanja o samom tretmanu i izrazili znatiželju da saznaju više detalja o njemu.

Jovana nije strana tretmanima lepote, a svoje iskustvo sa istima često deli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. Kao javna ličnost, ona otvoreno govori o svojim iskustvima i pristupu nezi tela, te time inspiriše svoje pratioce da razmišljaju o sopstvenoj nezi i lepoti na dublji način.

 


Objave javnih ličnosti poput Jovane Ljubisavljević o kozmetičkim tretmanima doprinose popularizaciji istih među širom publikom. Sve veći broj ljudi posećuje kozmetičke salone kako bi isprobali različite tretmane za negu tela i lica, a otvorenost javnih ličnosti o njihovim iskustvima dodatno podstiče interesovanje za ovu vrstu nege.

Jovana Ljubisavljević je još jednom pokazala svoju iskrenost i transparentnost deljenjem svojih iskustava sa kozmetičkim tretmanima na društvenim mrežama. Njena otvorenost otvara prostor za razgovor o nezi tela i lepoti, dok istovremeno pruža pratioce uvid u svet kozmetičkih tretmana i njihovih rezultata.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ana

25.02.2024 19:42

Lepa, negovana, iskrena i pametna devojka. Obrazovana i dostojanstvena. Žao mi je što više nije voditeljica "Minskog polja ..." ali shvatam i da ona želi i može mnogo toga i da će biti uspešna u svemu čime se bude bavila u budućnosti. Promocija ovog tretmana je nešta novo i nepoznato za mene i imam i ja želju da "probam" . Hvala autoru za ovsj tekst i sretno ti bilo Jovana.