SLIKA DANA IZ ELITE: Fotografija Lepog MIće "zapalila" društvene mreže! (FOTO)

Autor:

Zadruga

25.02.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepi Mića je ponovo postao viralan na društvenim mrežama!

SLIKA DANA IZ ELITE: Fotografija Lepog MIće "zapalila" društvene mreže! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Lepi Mića

Pevač i takmičar "Elite" Lepi Mića godinama unazad pravi situacije u rijaliti-programima, koje često zasmeju publiku. Posebno su na društvenim mrežama popularni trenuci kad on spava i psuje u snu, ali i kad se svađa tako što smišlja pesme za svoje cimere.

Mića je sada ponovo postao viralan na društvenim mrežama. Naime, Instagramom se širi nova Mićina fotografija, koja je nastala dok je pevač spavao u pabu "Prijatelji". Pevač je zaspao u karakterističnom položaju, sa otvorenim usnama, a mnogi su se poistovetili sa njim.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK, Instagram.com

Lepi Mića spava u pabu

"Mića je ja nedeljom", "Svako od nas subotom posle izlaska", "Spava kao zaklan", "Eh, da mi je da ovako odmorim", "Ja pred ponedeljak", samo su neki od komentara publike vernog rijalitija.

Inače, Mića je svojevremeno otkrio kakav mu je život dok je radio u ugostiteljstvu.

- Odrastao sam sa porodicom u Sarajevu. Iako sam u osnovnoj školi bio odličan đak, upisao sam i završio srednju ugostiteljsku školu i bilo je logično da to radim. Za taj smer sam se odlučio jer je moj otac bio jedan od retkih samostalnih ugostitelja koji je imao privatne restorane. Moji su se bavili time godinama, pa sam i ja otišao na tu stranu. Posao sam radio sedam - osam godina i u to vreme bilo je muzika svake noći, od 18do 22 časa. Pevali su svi mogući pevači koji su danas zvučna imena, od Halida Bešlića, preko Mileta Kitića, Halida Muslimovića, Šerifa Konjevića i drugih. Sa njima sam se združio i stvarno su bili prijateni prema meni. Niko nije glumio veličinu, ali nisu mi davali ni bakšiš jer su oni tu dolazili da pevaju i zarade - objasnio je Mića i otkriva kako se zbližio sa Bešlićem:

- Privatno sam se najviše družio sa Halidom Bešlićem. Veliki je prijatelj i imam veliko poštovanje prema njemu. Takođe, tadašnji hitmejker i najpoznatiji kompozitor Nazif Gljiva, koji je faktički stvorio estradu i sve njih, takođe je bio prisutan stalno. Svaki dan smo se viđali. Ne znam kome je od njih dvojice tačno palo na pamet da od mene naprave pevača, ali mislim da Halid ima više udela. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Lepi Mića

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading