STIŽE JOŠ JEDAN MARKOVIĆ! Bivši zadrugar podelio radosne vesti, veliko SLAVLJE u Podgorici! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.02.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Marković ima poseban razlog za slavlje!"

STIŽE JOŠ JEDAN MARKOVIĆ! Bivši zadrugar podelio radosne vesti, veliko SLAVLJE u Podgorici! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić, Shutterstock

Bivši zadrugar Marko Marković podelio je radosne vesti sa svojim pratiocima i fanovima na društvenoj mreži Instagram. Naime, njegov rođeni brat Mićko Marković, za koga je izuzetno vezan, postaće otac. Sinoć je u njihovom porodičnom domu organizovana proslava, gde su Mićko i njegova izabranica Ana otkrili pol bebe.

Marko će postati stric jednog dečaka, a to je saznao tako što je njegov brat sa svojom izabranicom presekao tortu, koja je unutra bila plave boje.

Republika

Foto: Instagram.com

Markov rođeni brat čeka sina

- Stric najponosniji da budem - napisao je Marković i dodao nekoliko emotikona srca plave boje.

Republika

Foto: Instagram.com

Marko će postati stric dečaka

Nema sumnje da će Marko biti odličan stric, kako je posvećen i deci svojih prijatelja. Naime, pre nekoliko meseci smo ga uhvatili u jednom tržnom centru u Podgorici kako šeta sa jednim dečakom, a po glavnom gradu Crne Gore se pronela priča da Marković krije sina.

Ipak, on nam je kasnije otkrio da je to dete njegove prijateljice, za koje je izuzetno vezan.

- Video sam da ste me uhvatili sa detetom, ali nije istina to što se priča po Podgorici da imam sina. Ne bih krio da imam dete, svako ko je roditelj kaže da je to nešto najlepše. Nisam roditelj još, ali Bože zdravlja biće i to kad dođe vreme za tako nešto. Ne bih krio nikada da imam dete - započeo je Marko, pa dodao:

- Što se deteta tiče, to je sin moje najbolje drugarice, ujedno i koleginice, kog često vodim u školu, šetnju. Dete koje mnogo volim. I gledam kako to izgled kad zaista budem roditelj - ispričao je Marković za Republiku tada.

Republika

Foto: Republika.rs, Antonio Ahel/ATAImages

Marko Marković šeta sina svoje prijateljice

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading