ZOLA POSLAO PORUKU DIREKTNO U ELITU: Miljani Kulić će ODZVANJATI ove reči ceo život!

Autor:

Zadruga

24.02.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar Čolić Zola uputio haotičnu poruku!

ZOLA POSLAO PORUKU DIREKTNO U ELITU: Miljani Kulić će ODZVANJATI ove reči ceo život!

Foto: Pink, ATA Images

Jedan od bivših učesnika rijalitija "Elita", Lazar Čolić Zola, izazvao je veliku pažnju javnosti nakon što je objavio misterioznu poruku na svom Instagram profilu. Mnogi su odmah pomislili da je poruka namenjena Miljani Kulić zbog njene veze sa Darijanom Radomirovićem takođe učesnikom ovog rijalitija.

U poruci koja je izazvala mnogo spekulacija, Zola je napisao: "Nebitni su pored Zolandera".

Foto: Instagram.com

Lazar Čolić Zola Instagram

 

Ova poruka izazvala je brojne reakcije i interpretacije među pratiocima na društvenim mrežama, a mnogi su pokušavali da protumače šta bi Zola mogao da misli i ko bi mogao da bude "nebitan" pored njega i Zolandera.


Nakon objavljivanja ove poruke, javnost je burno reagovala. Mnogi su se pitali da li je ova poruka upućena Miljani Kulić, koja je takođe učesnica rijalitija "Elita" i koja je javno u vezi sa Zolanderom. Spekulisalo se da je Zola možda osećao zavist zbog pažnje koju je Miljana privukla svojom vezom, dok su drugi smatrali da je ovo možda bio samo marketinški trik da se privuče pažnja javnosti.

Nakon što je poruka postala viralna, počele su da se pojavljuju nove teorije o tome šta bi Zola mogao da misli. Neki su tvrdili da je ovo bila poruka upućena svim učesnicima rijalitija koji su pokušavali da se istaknu pored njega i Zolandera, dok su drugi smatrali da je ovo možda bio Zolin način da privuče pažnju na sebe.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić

 


Nakon što je njegova poruka izazvala toliko pažnje, Zola se oglasio putem svog Instagram profila. U videu koji je objavio, objasnio je da poruka nije bila namenjena Miljani Kulić, već da je reč o šali i da je želeo da privuče pažnju na sebe i Zolandera na duhovit način.

Nakon ovog događaja, javnost je ostala podeljena oko pravog značenja Zoline poruke. Dok su neki prihvatili Zolinu objašnjenje, drugi i dalje smatraju da postoji više tajni iza ove poruke nego što nam je Zola otkrio. Ostaje nam da vidimo da li će se slični događaji ponoviti i u budućnosti, ili je ovo bio samo prolazni trenutak u svetu rijalitija "Elita".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nadica

24.02.2024 18:34

Jedina veća budaletina od Miljane je upravo ovaj Zola!!!! Jadnici!!!