MILJANA PREKRŠILA STROGO PRAVILO ELITE: Pokušala da se sakrije od kamera, ovo može SKUPO DA JE KOŠTA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

23.02.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo ni u ludilu nije smela da uradi!

MILJANA PREKRŠILA STROGO PRAVILO ELITE: Pokušala da se sakrije od kamera, ovo može SKUPO DA JE KOŠTA! (VIDEO)

Foto: TV Pink/printscreen

Miljana Kulić

Danas je u kuću Odabranih u rijalitiju "Elita" stiglo pismo da takmičari koji tamo borave moraju da, kao i svakog petka, nominuju jednu osobu, kojoj će boravak u rijaliti biti direktno ugrožen i samo na osnovu glasova publike će se znati da li će ostati na imanju u Šimanovcima ili je takmičenje završeno.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nominacije u kući Odabranih

Svako od njih izneo je svoje mišljenje, a najviđše glasova je dobila Jelena Ilić, što će ostali takmičari saznati u subotu, kad voditeljka saopšti imena nominovanih učesnika. 

Iako je jedno od glavnih pravila "Elite" da ne sme da se takmičarima u Beloj kući prenosi kako se glasalo u kući Odabranih Miljana Kulić je to prekršila. 

Naime, ona je tokom emisije "Gledanje snimaka" prišla Mileni Kačavendi u pušionici i saopštila je šta se dešavalo tokom njihovih nominacija i otkrila da će Ivanova supruga uskoro saznati da joj se "klipa stolica" za opstanak u Beloj kući. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

Sutra će se u Beloj kući održati redovne nominacije, pa će ukućani, kao i publika, saznati ko će se u nedelju boriti za ostanak u kući i glavnu nagradu u Eliti. Mnoge zanima kako će Jelenin suprug Ivan ovo podneti i da li ovo znači da će pokrenuti rat sa nekim novim cimerima zbog nominovanja njegove supruge ostaje da vidimo u danima koji su pred nama, iako je već poznato da on ovakve stvari ne prašta i surovo uzvraća kad mu neko udara na suprugu. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
kraki

24.02.2024 13:59

Miljani se nista nece desiti, ona je polascena. Onoliki samari i nikom nista, bezi pa se vraca, unosi informacije iz spoljnog sveta i ....