CIFRA KOJA IZAZIVA VRTOGLAVICU: Otkriveno koliko zarađuje Dalila Dragojević!

Autor:

Zadruga

22.02.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka opako zarađuje!

CIFRA KOJA IZAZIVA VRTOGLAVICU: Otkriveno koliko zarađuje Dalila Dragojević!

Foto: ATA Images, Shutterstock

Rijaliti zvezda Dalila Dragojević, koja je postala poznata kao pobednica rijalitija "Parovi" i drugoplasirana učesnica "Zadruge", poslednjih meseci posvećuje se pretežno snimanju sadržaja za društvenu mrežu Tiktok. Ona je postala prepoznatljiva po svojim maratonskim Tiktok lajvovima koji neretko traju i do 20 sati bez prekida.

Spekulacije o Dalilinoj zaradi putem ove platforme ne jenjavaju, a procenjuje se da popularna influenserka nedeljno zarađuje više od 10.000 evra. Nedavno je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu da je postala prva osoba sa Balkana koja je osvojila LIVE PRO status na Tiktoku, što joj donosi brojne beneficije kada je u pitanju snimanje lajvova.

- Prva osoba na Balkanskoj listi koja je osvojila LIVE PRO. Hvala svima koji su pomogli da osvojim status profesionalca u emitovanju uživo - napisala je Dalila na svom storiju.

Republika

Foto: instagram.com

Dalila Dragojević se pohvalila uspehom na TikTok-u

Ova prestižna nagrada definitivno će pozitivno uticati na Dalilinu zaradu, jer će joj omogućiti privilegije koje dolaze sa statusom profesionalca u emitovanju uživo. Očekuje se da će njeni lajvovi privući još veći broj gledalaca, što će direktno uticati na povećanje prihoda od Tiktoka.

Dalila Dragojević je svojim uspehom na Tiktoku pokazala da je sposobna da se prilagodi novim trendovima i da iskoristi svoju popularnost na najbolji mogući način. Njen kontinuirani uspeh na ovoj platformi otvara mogućnosti za različite poslovne poduhvate i saradnje sa brendovima, kao i za dalji rast njenog uticaja na društvenim mrežama.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Dalila Dragojević

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading