NOVI HAOS SITE I ASMINA: Ahmića razvezala jezik o EKSPLICITNOM SNIMKU i poklonu za malu Noru!

Autor:

Zadruga

22.02.2024

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama između Ahmićke i Durdžića ne prestaje, Sita besna kao ris!

NOVI HAOS SITE I ASMINA: Ahmića razvezala jezik o EKSPLICITNOM SNIMKU i poklonu za malu Noru!

Foto: TV Pink/printscreen

Sita Ahmić, rođena sestra Aneli Ahmić, osula je žestoku paljbu po bivšem zetu Asminu Durdžiću, nakon što je on izneo skandalozne optužbe na njen račun. Sita je navela da je Asmin psihopata, kao i da ju je sramota što je otac njene sestričine.

Podsetimo, pre toga je Asmin naveo da je devojka sa njegovog p*rno snimka koji je isplivao u javnost upravo Sita.

- Čovek je redak slučaj psihopate. Sa ovim je pokazao da laže sve od prvog dana. Jasno mi je da ljudi koji su bili u nedoumici, sada im je jasno o kome se radi. Sramota me je što sestra ima dete s ovakvom osobom. Ja ću ovo pregurati jer je evidentno da je sve laž. Koliko monstruozan moraš biti da pustiš svoj video u javnost, pritom izjaviš da sam na videu ja. Jadan on, smatram da zžli biti mega popularan, pa je pustio video i ukazala mu se prilika da mene ocrni i digne priču oko sebe na viši nivo - istakla je Sita.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sita Ahmić

Sita se osvrnula i na poklon koji je Asmin poslao ćerki Nori za rođendan.

- Ništa on plaćati neće jer on nema centa, nas rođak je kupio narukvicu Nori i doneo 500km (250 evra). Pokušavao je zataškati da nije on kupio već Asmin, ali sam ja prepoznala zlataru po kutijici koja je u Sarajevu i kupujemo u njoj - otkrila je Sita za "Pink.rs".

Inače, Sita je najavila da će poslati Asmina u zatvor zbog skandaloznih tvrdnji, a on joj ju je uzvratio tako što ju je prijavio policiji za sajber nasilje i navodnu vožnju bez vozačke dozvole.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Sita Ahmić besna zbog Asminovih optužbi

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading