TOMOVIĆA VAĆARILA ZA SVE PARE, A ŠA NEĆE NI DA PIPNE: Miona je bila LUDA za njim, reper neće preživeti ako vidi OVAJ SNIMAK! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

21.02.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog ovoga svi misle da Miona folira vezu sa 20 godina starijim reperom!

TOMOVIĆA VAĆARILA ZA SVE PARE, A ŠA NEĆE NI DA PIPNE: Miona je bila LUDA za njim, reper neće preživeti ako vidi OVAJ SNIMAK! (VIDEO)

Foto: ATA Iamges

Učesnici "Elite" Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović imaju jako burne svađe otkako su uplovili u ljubavnu vezu, koja nije počela da zdravim temeljima, jer je reper u takmičenje ušao oženjen i sa namerom da ispegla klimave odnose sa svojom još uvek zakonitom suprugom Vanjom Ignjatović

Miona i Ša svakog dana imaju burnu svađu, koja uglavom počnu jer on traži da mu 20 godina mlaa pevačica posvećuje pažnju, što ona ne želi da uradi i to mu otvoreno govori, nakon čega reper uvek doživi nervni slom. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram/YouTube

Vanja Ignjatović, Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

Zbog njenog ponašanja mnogi smatraju da je ona težak folirant, a na društvenim mrežama se za te sumnje pojavio dokaz, jer su se pojedinci koji godinama prate rijaliti setili koliko je pažnje posvećivala Vladimiru Tomoviću, sa kojim čak ni nije bila u ljubavnoj vezi. 

Republika

Foto: Instagram.com

Vladimir Tomović

U nastavku ovog teksta možete da pogledate kako je Miona ljubila i grlila Tomovića, dok je sinoć Ša na žurci poručila da želi milion dolara, i da ne može da dobije sve što on želi, kao što ni njene želje nisu realne. 

 

 

Ša sigurno ne bi bilo lako kad bi video ovaj snimak, pogotovo jer je sa Tomovićem imao brutalne sukobe još tokom veze sa Tarom Simov u četvrtoj sezoni "Zadruge", a još veći haos je nastao kad se proširila sumnja da su Tomović i reperova bivša supruga Ivana u ljubavnoj vezi, što još nisu potvrdili. 

Mnoge zanima da li će produkcija nekad ovo emitovati u "Eliti" i kakva će biti reakcija Nenada Aleksića Ša. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading