DEJAN DRAGOJEVIĆ OTKRIO TAJNU IZ PINKOVIH APARTMANA: Tad sam sve video i napravio HAOS!

Autor:

Zadruga

21.02.2024

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je istina o razvodu sa Dalilom Dragojević!

DEJAN DRAGOJEVIĆ OTKRIO TAJNU IZ PINKOVIH APARTMANA: Tad sam sve video i napravio HAOS!

Foto: ATA Images, Pink

Nekašnji zadrugar i pobednik pete sezone "Zadruge" Dejana Dragojevića u svojoj emisiji razgovarao je sa svoji,m bratom Davidom Dragojević i otkrio detalje iz života za koje javnost do sad nije znala. David je otkrio da je otuđenje Dejana od porodice posebno teško palo njihovoj majci Biljani, ističući Dejanovu posebnu vezu sa majkom kao njen mezimac i treće dete.

- Ti znaš da si ti njen mezimac, njeno treže dete. Bilo je mnogo teško, katastrofa - govorio je David.

- To je moj životni poraz! Kako je mama reagovala? Šta se dešavalo dok nisam bio tu? - pitao je Dejan.

Republika

Foto: M.M./ATAImages

Dejan i David Dragojević

- Ma to je bilo strašno jer je ona slušala sve šta se dešava. Ona nije zla osoba, cela porodica nije takva. Nikad nikome nismo želeli zlo - rekao je David.

- Sada ću vam otkriti ekskluzivu jednu. David mi je pokazao snimak kako me je prevarila u rijalitiju. Tada kada sam napravio haos, u produkciji u apartmanu sam video sve - šokirao je Dejan, a David je dodao:

- Ja nisam plakao kada smo se svađali, ali sam plakao kada sam video šta si uradio onu noć. Video sam da ti nije bilo dobro, a nisam mogao da ti pomognem - otkrio je David sa knedlom u grlu.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, M. M./ATAImages

Dejan i Dalila Dragojević

Mnogima je tad bilo čudno kako je Dejan tako naglo presekao, pa je čak i Dalila Dragojević govorila kako mu je David pokazao snimke koje niko nije imao priliku da vidi, što se sad ispostavilo kao istina. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

22.02.2024 05:52

DEKI SVAKA TI ČAST...TEBI I TVOJOJ PORODICI...ALI DALILA JE ZLO U SVAKOM POGLEDU...ALI ŽELIM JE ANĐELOVOJ PORODICI, GDE ČULU, GDE NE ČULI, ALI ONA JE SNAJKA KOJU ZASLUŽUJU U SVAKOM POGLEDU...