PINK DONEO ODLUKU: Nakon haosa u Eliti pljušte žestoke KAZNE!

Autor:

Zadruga

21.02.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef udario po džepu dvoje takmičara!

PINK DONEO ODLUKU: Nakon haosa u Eliti pljušte žestoke KAZNE!

Foto: Profimedia

Pojedini takmičari u rijalitiju "Elite" danas su suočeni sa strogoćom Velikog šefa zbog nepoštovanja pravila. Na početku rijalitija, svim učesnicima su jasno predočena pravila ponašanja koja, čini se, nisu svi spremni da poštuju. 

Međutim, izgleda da učesnici i pored silnih upozorenja i opomena ne poštuju stoga pravila, pa je danas Veliki šef žestoko udario po džepu dvoje takmičara "Elite", nakon što su imali brutalan sukob sa Miljanom Kulić i Darijanom Radomirovićem  tokom radio-emsiije "Amnezija", a čak je moralo i da reaguje obezbeđenje kako ne bi situacija eksalirala i nastavio još veći karambol. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen/društvene mreže

‚Milica Veličković i Miljana Kulić svađa

U vezi sa nedoličnim ponašanjem, Veliki šef doneo je hitnu odluku da kazni Milicu Veličković tromesečnim honorarom, kao i njenog partnera, Borislava Terzića Terzu. Produkcija televizije Pink ovu odluku je saopštila javnost, a iako zvanično pismo nije došlo takmičarima "Elite", njima je kroz sezone već dobro poznato da ih svako kršanje pravila debelo košta i da Veliki šef strogo kazni svakog ko krši jasno postavljena pravila. 

Inače, Miljana i Milica već danima ratuju i najstrašnije se svađaju, zbog čega je obezbeđenje više puta ulazilo na imanje u Šimanovcima. Iako je mnogima delovalo da će ovaj sukob stati i da će iskulirati jedna drugu, do toga nije došlo, a ostaje da vidimo kako će se narednih dana odvijati situacija. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
djole

21.02.2024 17:54

Samo Miljana ima pravo da samara bez kazne