HTEO SAM TROJKU PRED KAMERAMA, SAD ME TO NE ZANIMA! Uroš priznao da se promenio, prisetio se ulaska u rijaliti! (FOTO)

Autor:

Zadruga

20.02.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš održao govor!

HTEO SAM TROJKU PRED KAMERAMA, SAD ME TO NE ZANIMA! Uroš priznao da se promenio, prisetio se ulaska u rijaliti! (FOTO)

Foto: printscreen/RTVPink

Učesnik Elite Uroš Stanić kaže da je ušao kao pravi egzibicionista u Elitu, ali da se vremenom promenio, kao što se promenio i njegov odnos sa cimerima. 

- Sećam se kako sam se ponašao pre nego što sam ušao ovde. Najavljivao sam haos, to da hoću sa nekim da imam trojku, čak sam i Miću prozivao za kog se posle ispostavilo da je super lik. Mislim da sam se dosta promenio, a promenio se i moj odnos sa mnogim ljudima ovde koji su počeli da se ponašaju dobro prema meni i koji su mi dali šansu da sklopimo neko prijateljstvo - rekao je Stanić, a mnogi su se sa ovim složili i rekli da je sada mnogo bolja osoba neko kad je rijaliti počeo.

Foto: printscreen/RTVPink

Uroš Stanić

 

Inače, on je nedavno tokom večeri napravi rusvaj kada se posvađao sa cimerkom Majom Marinković.

Meni je mnogo teško da branim muškarce zato što sam uvek na strani žena ali pokušaću. Žene lažu zbog ličnog interesa i cilja, itekako i žene lažu, Maja je ovde rekla da su žene svetice ali itekako nisu, postoji i druga strana medalje. Ja nikad nisam bio sa ženom, ovo pričam iz stvari koje sam čuo. Znam za devojke koje su pričale da ih boli glava i da ne mogu da imaju odnose a ustvari idu sa drugim se j*bavaju, to su te sponzoruše koje rade svašta zbog novca. Majo, meni je žao što si se ti viđala sa Duškom Tošićem i Desingericom, odakle tebi pare za te silikone i sve ostalo - rekao je Uroš, da bi Maja posle toga počela da ga vređa. 

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Maja Marinković i Duško Tošić

 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading