TOTALNI KOLAPS NA IMANJU, ANĐELA PROBUDILA ZVER U BOJANI: Namagarčila je sa učesnikom Elite, pa slagala naciju!

Autor:

Zadruga

20.02.2024

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivena kompletna istina o Anđelinoj vreloj akciji sa učesnikom Elite.

TOTALNI KOLAPS NA IMANJU, ANĐELA PROBUDILA ZVER U BOJANI: Namagarčila je sa učesnikom Elite, pa slagala naciju!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bojana Pavlović je tokom sinoćnje emisije "Pretres nedelje" saznala da je Anđela Šparavalo bila intimna sa Lukom Majčicom, zbog čega je napravila totalni haos. Pavlovićeva je urlala na Anđelu iz petnih žila, a ukućani su jedva čekali da čuju nove detalje.

Luka je napokon odlučio da progovori i otkrije šta se dogodilo među njima, a u Beloj kući je nastao muk, nakon što je obelodanio kompletnu istinu:

- Rekla si da smo bili dva tri dana, bili smo tri nedelje zajedno. Kažeš da se nismo pokrili, pokrili smo se sigurno. Ja sam njoj rekao da joj samo želim da bude srećna, zaljubljena, sve super. Uhvatio sam te tu kad si me pogledala, nešto sam ti se obratio - rekla je Luka.

 

- Ma, šta ona ima i da priča sa Lukom, ljudi, ne zaje*avajte me - vikala je Bojana iz sveg glasa, a potom su otišle u pušionicu.

- Ovo je boleština druže. Povezivana si, bila s njim, on se je**vao sa Slađom, muvao na tvoje oči, ja te zaštitila i tu, budala mi nije silazila s kičme, ja ga otresem sa sebe i sa tebe i ti mi ga opet kačiš - rekla je Bojana.

- Sama si rekla da ti ga je žao - rekla je Anđela.

- Žao mi ga je jer je bolestan, i tebe mi je žao jer si bolesna. Treba da se lečite kolektivno svi...Ja odem u zatvor, ona se kupa sa Lukom, sedi sa Slađom, koja ljubav bre?! Ko koga tu zaje**va - govorila je Bojana Pavlović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading