KAČAVENDA OČI U OČI SA OSOBOM KOJU JE PROZIVALA: Kuma se povukla, palo IZVINJENJE uživo u programu!

Autor:

Zadruga

17.02.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda se izvinila Kristini Kiji Kockar!

KAČAVENDA OČI U OČI SA OSOBOM KOJU JE PROZIVALA: Kuma se povukla, palo IZVINJENJE uživo u programu!

Foto: printscreen/RTV Pink

Sinoć je nakon nastupa Milene Kačavende i Samira Ramovića na "Ljubavnoj Elitoviziji" došlo do suočavanja aktuelne učesnice "Elite" i Kristine Kije Kockar, pobednice "Zadruge 1", koja je bila članica stručnog žirija. Milena je javno prozivala Kiju dok je bila prijateljica Ane Ćurčić tokom trajanja šeste sezone rijalitija "Zadruga", a sinoć su se prvi put pogledale oči u oči.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Kija Kockar

- Bili ste mi fenomenalni, što se tiče pevanja. Milena, što si me nešto dirala pre nego što si ušla?! Gledam da me je napala u nekom lajvu. Bogougodna si u domu Zeljković. Čula sam kako ga je oduvala, obožavam da slušam. Definitivno si postala komentator broj jedan, priču si ispričala, nema potrebe da se vraćaš na to - pitala je Kija.

- On je, Kija, izjavio ljubav, ja nisam, ja bih zadržala prijateljstvo, a onda imamo i ukućane koji me hejtuju, kao da sam dala priliku i lažnu nadu. Ja nisam mlada, imam dva velika sina napolju, ne bih se s tim igrala, nije ni mesto ni vreme, isključila sam dugme. Što se mene tiče, sad za sad biće prijateljstvo - rekla je Kačavenda.

- Moja najbolja drugarica, zamalo kuma, trebalo je da budem kuma. Moja Vanja, jeste kontaktirana, ali sam joj rekla da se ne petlja jer ne zna ženu, bila je meni podrška jer mi je bila drugarica - rekla je Kija.

- Ja ne žalim ni za čim, želim da ti se izvinim, eto - rekla je Milena.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Milena Kačavenda i Samir Ramović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading