NIKAD MI NISU DALI BAKŠIŠ! Lepi Mića otkrio kako je živeo pre rijalitija! Sa ovim pevačima se družio po kafani do jutra!

Autor:

Zadruga

12.02.2024

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepi Mića je pre rijalitija radio skroz druge poslove!

NIKAD MI NISU DALI BAKŠIŠ! Lepi Mića otkrio kako je živeo pre rijalitija! Sa ovim pevačima se družio po kafani do jutra!

Foto: TV Pink/printscreen

Lepi Mića

Učesnik Elite Lepi Mića otkrio je jednom prilikom sa kojim pevačima se družio dok je radio u ugostiteljstvu, pa je rekao da nije dobijao bakšiš jer su ti folkeri dolazili kod njega da zarade. 

Odrastao sam sa porodicom u Sarajevu. Iako sam u osnovnoj školi bio odličan đak, upisao sam i završio srednju ugostiteljsku školu i bilo je logično da to radim. Za taj smer sam se odlučio jer je moj otac bio jedan od retkih samostalnih ugostitelja koji je imao privatne restorane. Moji su se bavili time godinama, pa sam i ja otišao na tu stranu. Posao sam radio sedam - osam godina i u to vreme bilo je muzika svake noći, od 18do 22 časa. Pevali su svi mogući pevači koji su danas zvučna imena, od Halida Bešlića, preko Mileta Kitića, Halida Muslimovića, Šerifa Konjevića i drugih. Sa njima sam se združio i stvarno su bili prijateni prema meni. Niko nije glumio veličinu, ali nisu mi davali ni bakšiš jer su oni tu dolazili da pevaju i zarade - objasnio je Mića i otkriva kako se zbližio sa Bešlićem:

Foto: ST/Dragan Kadić

Lepi Mića

 

Privatno sam se najviše družio sa Halidom Bešlićem. Veliki je prijatelj i imam veliko poštovanje prema njemu. Takođe, tadašnji hitmejker i najpoznatiji kompozitor Nazif Gljiva, koji je faktički stvorio estradu i sve njih, takođe je bio prisutan stalno. Svaki dan smo se viđali. Ne znam kome je od njih dvojice tačno palo na pamet da od mene naprave pevača, ali mislim da Halid ima više udela. 

Foto: ATA Images

Halid Bešlić

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
dušanka

13.02.2024 05:08

DA SI NEŠTO VREDEO, PRIHVATILI BI TE...ALI POŠTO NISI, NI KAO ČOVEK, NI KAO PEVAČ...PRIBEGAO SI RELLITY-JU...I OBOGATIO SE...IŠKOLOVAO ĆERKU NA RAČUN ŽELJKA I MILICE...OSTVARIO SAN ŽENI...ALI SI SEBE IZGUBIO...

dušanka

13.02.2024 05:14

UMISLIO JE DA JE NEKO I NEŠTO...NITI JE USPEŠAN PEVAČ...PROMAŠEN U SVALPM POGLEDU...I KAO ČOVEK..I KAO OTAC...I KJAO SUPRUG...PARE NE REŠAVAJU S...V...E...